Katalogas

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

16.06.2023 10:06

Naujajam geriausiam partneriui "norelem" uždegta žalia šviesa

"MHP RIESEN Ludwigsburg" džiaugiasi, kad naujuoju 2023/2024 m. sezono TOP partneriu tapo "norelem", regioninis pasaulinis žaidėjas. Markgröningene įsikūrusi įmonė, gaminanti ir tiekianti standartines dalis ir mechaninius komponentus mašinų ir įrenginių inžinerijos srityje, dėmesį trauks ne tik rungtynių dieną.


"MHP RIESEN Ludwigsburg" įgyja naujų rėmėjų. Su "norelem" pasauliniu mastu veikianti mechanikos inžinerijos sektoriaus įmonė mažiausiai 3 sezonus bus barokinio miesto TOP partnerė. Ateityje Markgröningene įsikūrusi įmonė reklamuosis LED švieslentėje visose "easyCredit Basketball Bundesliga" namų rungtynėse ir pristatys rungtynių dieną kiekvienose BBL rungtynėse namuose ir išvykoje per klubo socialinės žiniasklaidos kanalus. Už MHPArenos ribų "RIESEN" ir "norelem" sukurs bendrą viešąjį autobusą, kuris kasdien važinės Liudvigsburgo rajone ir trauks dėmesį. Tačiau tai dar ne viskas. Ateityje Liudvigsburge įsikūręs standartinių ir eksploatacinių dalių gamintojas ir tiekėjas taip pat lydės RIESEN universitetų turą, kad tiesioginis ryšys su studentais, jaunaisiais talentais ir ateities darbuotojais būtų dar glaudesnis.


"Greitai įvykusios diskusijos parodė, kad mes ne tik siekiame tų pačių tikslų, bet ir savo kasdieniame darbe daug dėmesio skiriame tikslumui, technologijoms ir greičiui. Labai džiaugiamės žinodami, kad su "norelem" šalia savęs turime stiprų partnerį, kuris tematiškai įtrauks mus į savo reklaminę komunikaciją, kad būtų pasiekta geriausia įmanoma partnerystės sinergija", - naują bendrą kelią komentuoja Markusas Buchmannas, 2-asis "MHP RIESEN Ludwigsburg" valdybos narys.


Emily Kipp, "norelem" pasaulinės rinkodaros vadovė, komentuoja: "Džiaugiamės nauja partneryste su RIESEN, nes radome stiprų, sėkmingą ir labai simpatišką partnerį, su kuriuo dalijamės bendromis vertybėmis, tokiomis kaip pagarba, dinamiškumas ir komandinė dvasia. Didžiuojamės galėdami savo įsipareigojimais remti Liudvigsburgo regioną ir vieną geriausių jo klubų. Talentų ir jaunųjų talentų skatinimas mums ypač artimas, todėl džiaugiamės, kad dabar galime remti ne tik geriausius krepšinio žaidėjus ir jaunuosius talentus, bet ir jaunuosius inžinierius bei technikos srities talentus. Krepšinyje laimi tikslumas, technologijos ir greitis, o būtent tai svarbu "norelem": didelio tikslumo standartinės dalys užtikrina proceso patikimumą, kiekvieną projektą remiame savo patirtimi, o mūsų 70 000 standartinių ir eksploatacinių dalių galima įsigyti iš sandėlio ir jau kitą dieną pristatyti pas klientą. Be to, krepšinis, o ypač RIESEN, visada reiškia sąžiningą žaidimą - mums tai patinka ir mums tinka.

Daugiau naujienų

Sunkvežimis, pilnas naujovių
Be klaidų atliekamų apdirbimo procesų sprendimas
Naujiena iš "norelem": linijinės ritininės kreipiančiosios

30.10.2023 01:05

Inžinerijos naujokas 2023 m
Įspūdingame "Motek" finale varžėsi trys kandidatai, laimėjusios komandos - powered by norelem

Stumdomos durys, stalčių ištraukiamieji stalčiai, bėgeliai ar slankiojantys šliaužikliai - "norel...

Išbandykite naujus ir patikrintus "norelem" produktus gyvai