Katalogas

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

08.03.2024 01:03

Tikslus lenkime, patikimas tiesiojoje

Naujiena iš "norelem": linijinės ritininės kreipiančiosios

Linijinės kreipiančiosios naudojamos daugelyje sričių, kur kūnus reikia judinti su kuo mažesne jėga ir trintimi, pavyzdžiui, pakavimo ar maisto pramonėje, laivų ar traukinių vidaus duryse. Nuo šiol "norelem" siūlo ir linijines ritinines kreipiamąsias, suskirstytas į keturias gaminių grupes.

"norelem" siūlomos linijinės ritininės kreipiamosios apima tiesias ir lenktas linijines kreipiamąsias, pagamintas iš ryškaus grūdinto plieno, taip pat dviejų variantų atitinkamus ritininių kreipiamųjų vežimėlius. Linijinės ritininės kreipiamosios yra dviejų dydžių, kurie skiriasi linijinių kreipiamųjų aukščio ir pločio matmenimis.


Linijinės kreipiamosios

"norelem" siūlo savo linijines kreipiamąsias su grioveliais ir be jų. Versijoje su dvipusiais grioveliais bėgius galima lengvai sumontuoti naudojant įleistinį plunksninį raktą. Taip bėgius galima prisukti tiesiai prie lygaus paviršiaus. Be to, tikslus išlyginimas naudojant plunksninį raktą palengvina pravažiavimą per sujungimą. Visus linijinius kreipiamuosius bėgius su raktais galima derinti pagal poreikį, kad iš lenktų ir tiesių linijinių kreipiamųjų bėgių būtų galima sukurti sudėtingą geometriją. Versijų su raktais atveju plunksniniai raktai įeina į tiekimo komplektaciją, taip pat kamščiai, kurie uždengia bėgių varžtus ir apsaugo juos nuo purvo ir svetimkūnių. "norelem" taip pat siūlo tiesius linijinius kreipiančiuosius bėgius be rakto ir trijų standartinių ilgių - 500, 1 000 ir 2 000 mm.000 ir 2 000 mm ilgio, o užsakovui pageidaujant - ir iki 4 000 mm ilgio.

Linijiniai kreipiamieji bėgiai gali būti prisukami iš viršaus ir ant jų gali būti tvirtinamas vienas ar daugiau ritininių kreipiamųjų vežimėlių.



Ritininiai kreipiamieji vežimėliai

Ritininiai kreipiamieji vežimėliai 21350 turi paprastą mechanizmą, leidžiantį kompensuoti apie 0,05 mm. Todėl galima naudoti tik tiesius linijinius kreipiančiuosius bėgius. Kita vertus, 21351 ritininių vežimėlių išlyginimo mechanizmas leidžia taikyti maždaug 0,5 mm nuokrypį. Dėl to galima važiuoti tiesiais ir lenktais linijiniais kreipiamaisiais bėgiais. Didžiausias pagreitis čia yra 50 m/s², o didžiausias važiavimo greitis - 5 m/s. Dėl integruoto vienpusio išankstinio įtempimo mechanizmo ritinėliai visada prisitaiko prie bėgio kontūro. Tai reiškia, kad tiesiomis atkarpomis ir kreivėmis galima važiuoti su pastoviu pasipriešinimu poslinkiui be laisvumo, o ritinėlių kreipiančiųjų nusidėvėjimas yra minimalus. Ritinėlių nereikia reguliuoti pagal bėgio plotį naudojant ekscentrinį kaištį. Ritinėlių kreipiančiųjų vežimėlius galima tiesiog užstumti ant bėgio. Tokiu atveju visi vagonėliai juda tolygiai ir neslysta ant bėgių.




Daugiau naujienų

Sunkvežimis, pilnas naujovių
Be klaidų atliekamų apdirbimo procesų sprendimas

30.10.2023 01:05

Inžinerijos naujokas 2023 m
Įspūdingame "Motek" finale varžėsi trys kandidatai, laimėjusios komandos - powered by norelem

Stumdomos durys, stalčių ištraukiamieji stalčiai, bėgeliai ar slankiojantys šliaužikliai - "norel...

Išbandykite naujus ir patikrintus "norelem" produktus gyvai

"MHP RIESEN Ludwigsburg" džiaugiasi, kad naujuoju 2023/2024 m. sezono TOP partneriu tapo "norelem...