Katalogas

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

26.06.2023 00:06

"automatica 2023" parodoje "norelem

Išbandykite naujus ir patikrintus "norelem" produktus gyvai

Šių metų birželio 27-30 d. Miunchene vyksiančioje tarptautinėje pažangiosios automatikos ir robotikos parodoje "Automatica" "norelem" pristatys daugybę naujovių, pavyzdžiui, pneumatinius pasukamuosius spaustuvus, taip pat įvairius patikrintus standartinius elementus.



automatica - tai pasaulyje pirmaujanti automatizuotos ir pažangios gamybos rinka. Šiemet norelem stende, be jau nusistovėjusio asortimento, lankytojai vėl gali tikėtis daugybės naujovių, pavyzdžiui, įvairių konstrukcijų pneumatinių svyruoklinių spaustuvų ir movų, taip pat "protingų" įvorių - viską galima paliesti ir išbandyti vadinamosiose podiumo salose.



Norelem akcentai

Ant vieno iš šių parodos skydų, pavyzdžiui, galima išbandyti, kaip paprasta naudoti svyruoklinius spaustuvus ir svirtinį spaustuvą. Kitame skyde rodomos įvairios sukimo momento perdavimo ir vibracijos slopinimo movos, pavyzdžiui, metalinės silfoninės movos, elastomerinės naginės movos, kryžminės slankmačio movos ir standžiosios movos. Su išmaniosiomis įvorėmis "norelem" pristato dar vieną akcentą: fiksavimo kaiščius ir pozicionavimo įvores, taip pat spyruoklines įvores su būklės jutikliais. Šie indukciniai jutikliai suteikia galimybę valdyti procesą priklausomai nuo pavaros.



Patirkite gaminių įvairovę

norelem iš daugiau nei 70 000 gaminių sudarė rinktinę, kurią galėsite gyvai išbandyti parodoje automatica. Tvirtinimo ir prispaudimo srityje įmonė pristato savo lanksčią standartinių dalių sistemą, kurią sudaro atraminiai ir guoliniai elementai, fiksavimo ir nustatymo kaiščiai, centravimo spaustuvai, rutuliniai prispaudimo sraigtai, 5D ruošinio ribotuvai ir spyruokliniai šoniniai atraminiai elementai. Kitoje parodos plokštelėje rodomas centravimo įrenginys, čia plūdrieji spaustuvai ir svyruojantys spaustuvai laiko detalę reikiamoje padėtyje. Tarp eksponatų taip pat yra kintamų greitųjų spaustuvų, įvairių prispaudimo svirčių ir plokščiųjų varžtų su tolerancijos kompensavimu. Rubrikoje "Higieninis dizainas" taip pat bus pristatomos įvairios standartinės dalys, įskaitant sukamuosius fiksatorius ir žarnas, taip pat varžtus ir veržles, kurie sukurti taip, kad atitiktų aukštus maisto, farmacijos, chemijos ir pakavimo pramonės reikalavimus.

Iš variklių pozicionavimo sistemų sektoriaus "norelem" pristatys įvairias pozicionavimo lenteles, velenų jungtis, kūginius ir sliekinius krumpliaračius. Ypatingi akcentai - du dideli eksponatai: norelem pavaros pavarų dėžė ir klavišinė mašina - pavara, sujungta su pneumatine valdymo sistema. Taip pat bus demonstruojami įvairūs teleskopiniai šliaužikliai, be kita ko, su švelnaus uždarymo amortizacijos sistema, "push-to-open" funkcija arba savaiminio uždarymo mechanizmu. Įmonės pristatymą užbaigia ratukų (fiksuotų ratukų, pasukamų ratukų su "stop-fix"), aliuminio profilių ir techninių priedų, tokių kaip aušinimo ir siurbimo žarnos bei stačiakampiai, plokšti ir aukšto slėgio antgaliai, asortimentas.



Parodoje "Automatica" "norelem" rasite A5 salėje, 115 stende.

Daugiau naujienų

Sunkvežimis, pilnas naujovių
Be klaidų atliekamų apdirbimo procesų sprendimas
Naujiena iš "norelem": linijinės ritininės kreipiančiosios

30.10.2023 01:05

Inžinerijos naujokas 2023 m
Įspūdingame "Motek" finale varžėsi trys kandidatai, laimėjusios komandos - powered by norelem

Stumdomos durys, stalčių ištraukiamieji stalčiai, bėgeliai ar slankiojantys šliaužikliai - "norel...

"MHP RIESEN Ludwigsburg" džiaugiasi, kad naujuoju 2023/2024 m. sezono TOP partneriu tapo "norelem...