Katalogas

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

20.03.2024 01:03

Išmanieji "norelem" produktai

Be klaidų atliekamų apdirbimo procesų sprendimas

"Pramonės 4.0" sąvoka vis dažniau reiškia, kad gamybinės patalpos tampa "išmaniosiomis gamyklomis", kuriose atskiri gamybos etapai stebimi realiuoju laiku naudojant išmaniąsias mašinas ir jutiklius, o visas procesas organizuojamas veiksmingiau. "norelem" savo asortimente taip pat turi keletą tokių "išmaniųjų gaminių".

Išmanieji gaminiai savarankiškai renka ir perduoda savo gamybos ir veikimo duomenis kitiems įrenginiams. Tačiau jie gali ne tik kaupti duomenis, bet ir gali būti aprūpinti individualia gamybos informacija, kad į tinklą sujungtas gaminys galėtų, pavyzdžiui, "pats įsijungti" ir valdyti savo gamybos procesą. Toks gaminio ir mašinos - ir juos abu stebinčio asmens - bendravimas palengvina ir optimizuoja daugelį anksčiau daug laiko gamyboje ir dirbtuvėse užimančių procesų.

Viskas GREITAI su norelem išmaniaisiais gaminiais

Išmanieji gaminiai yra idealus sprendimas, kai reikia apdirbti ruošinius kiek įmanoma be klaidų, pavyzdžiui, apdirbant. Jie leidžia lengvai patikrinti prispaudimą ir stabdžius prieš apdirbimą. Šioms ir kitoms taikymo sritims "norelem" siūlo įvairių išmaniųjų komponentų.

Išmanusis atraminis varžtas turi 30 mm atraminį paviršių ir leidžia tiksliai nustatyti ruošinio padėtį.

Užveržimo procesas tiksliai tikrinamas naudojant greitojo užveržimo jėgos jutiklį, kuris užtikrina nepriekaištingą detalės užveržimą ir didesnį pakartojimo tikslumą.

Užveržimo svirtis su jėgos jutikliu taip pat stebi užveržimo procesą ir matuoja užveržimo jėgą realiuoju laiku. Išmanųjį spaustuvą "norelem" galima įsigyti 80 mm, 100 mm ir 125 mm dydžių.

Patogus duomenų perdavimas ir vizualizavimas

"Bluetooth" modulis iš "norelem" yra belaidis, kompaktiškas siųstuvas, kurį galima universaliai naudoti išmaniųjų gaminių srityje. Jį lengva įdiegti, o jutiklio būseną galima greitai ir vaizdžiai parodyti.
Vartai sudaro sąsają tarp išmaniojo gaminio ir mašinos valdiklio. Tai leidžia realiuoju laiku registruoti prispaudimo elementų įjungimo būseną ir tiksliai valdyti procesus.
Naudojant "norelem" žiniatinklio programą, prispaudimo sistemas galima patogiai stebėti planšetiniu kompiuteriu, išmaniuoju telefonu arba staliniu kompiuteriu. Be to, programa leidžia vienu metu stebėti kelis įrankius skirtinguose apdirbimo centruose ir gamybos sistemose.







Trumpas "norelem Normelemente GmbH & Co. KG" profilis

Kiekviena sėkmė prasideda nuo idėjos. Todėl "norelem" padeda mechanikos ir įrengimų inžinerijos konstruktoriams ir technikams, aprūpindama juos standartizuotais komponentais, kurie padeda siekti užsibrėžtų tikslų. Mūsų paprastoje ir aiškioje internetinėje parduotuvėje rasite tinkamą daugiau kaip 100 000 standartinių ir eksploatacinių detalių pasirinkimą savo konstrukciniam sprendimui, kuris suteikia daug privalumų. Žinokite daugiau, raskite daugiau, raskite greičiau ir taip pasieksite geresnių sprendimų.



Sutaupysite laiko, dirbsite efektyviau ir optimizuosite savo procesų sąnaudas. Nes "norelem" komponentus galima įsigyti iš karto, įskaitant nemokamus CAD duomenis, kad galėtumėte greičiau projektuoti be brėžinių ar konfigūracijos. Puikūs rezultatai su mažesnėmis laiko sąnaudomis ir išlaidomis. Privalumas: standartizuota detalė.



Būdami įsitvirtinę pramonėje, esame pasiryžę skatinti jaunuosius talentus su norelem AKADEMIJA. Kad rytojaus dizaineriai iš tiesų galėtų pradėti dirbti.

"norelem ACADEMY" taip pat rengia techninius mokymo kursus, seminarus ir produktų mokymus.

Daugiau naujienų

Sunkvežimis, pilnas naujovių
Naujiena iš "norelem": linijinės ritininės kreipiančiosios

30.10.2023 01:05

Inžinerijos naujokas 2023 m
Įspūdingame "Motek" finale varžėsi trys kandidatai, laimėjusios komandos - powered by norelem

Stumdomos durys, stalčių ištraukiamieji stalčiai, bėgeliai ar slankiojantys šliaužikliai - "norel...

Išbandykite naujus ir patikrintus "norelem" produktus gyvai

"MHP RIESEN Ludwigsburg" džiaugiasi, kad naujuoju 2023/2024 m. sezono TOP partneriu tapo "norelem...