Katalogas

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

25.08.2023 01:08

Profilio sklandytuvai iš norelem

Stumdomos durys, stalčių ištraukiamieji stalčiai, bėgeliai ar slankiojantys šliaužikliai - "norelem" profilių slydimo įtaisų taikymo sritys labai įvairios. Jų pagrindo korpusas pagamintas iš tvirto cinko liejinio ir užtikrina mažą rankinių slenksčių, pagamintų iš aliuminio profilių su 8 mm grioveliu, vedimą.

Profilio slydiklis vedamas griovelyje ir sudaro tvirtą slenkstį su slydimo guoliu. Iš plastiko pagamintos užspaustos slydimo detalės užtikrina švelnų linijinį aliuminio profilių judėjimą. Papildomai tepti nereikia, todėl sistema itin nejautri nešvarumams. Tai reiškia, kad profilių slankiklį galima naudoti ir sudėtingomis aplinkos sąlygomis (dulkės, drėgmė ir purvas). Priedus prie profilių slankmačio galima pritvirtinti pridedamomis M6 veržlėmis pagal DIN 439. Didžiausia leistina apkrova yra Fmax = 50 N.


Taip pat galima įsigyti su prispaudimo svirtimi

"Norelem" profilių sklandytuvą taip pat galima įsigyti su prispaudimo svirtimi, pagaminta iš stiklo pluoštu sustiprinto plastiko. Įtempus prispaudimo svirtį, profilio sklandytuvo viduryje esantis slankiojantis blokas prispaudžiamas prie aliuminio profilio, todėl slankiojanti sistema nebegali judėti. Užveržimo svirties 15 Nm veržimo momentas reiškia 600 N užveržimo jėgą. Šis tolesnis profilių slydimo sistemos tobulinimas su papildomu prispaudimo įtaisu išplečia pritaikymo galimybes, pavyzdžiui, kaip reguliuojamas ribotuvas.


Slankiojančios kreipiančiosios su keliais šliaužikliais turėtų būti suprojektuotos kaip fiksuoto guolio (forma F, su M6 varžtais) ir plaukiojančio guolio (forma L, su M5 varžtais) derinys. Taip kompensuojami formos nuokrypiai ir užtikrinamas lengvas judėjimas.

Daugiau naujienų

Sunkvežimis, pilnas naujovių
Be klaidų atliekamų apdirbimo procesų sprendimas
Naujiena iš "norelem": linijinės ritininės kreipiančiosios

30.10.2023 01:05

Inžinerijos naujokas 2023 m
Įspūdingame "Motek" finale varžėsi trys kandidatai, laimėjusios komandos - powered by norelem
Išbandykite naujus ir patikrintus "norelem" produktus gyvai

"MHP RIESEN Ludwigsburg" džiaugiasi, kad naujuoju 2023/2024 m. sezono TOP partneriu tapo "norelem...