Katalogas

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.04.2024 01:04

norelem ne viskas apie automatizavimą

Sunkvežimis, pilnas naujovių

2024 m. gegužės 15-16 d. vyksiančioje parodoje "All about Automation Heilbronn" 2024 m. gegužės 15-16 d. "norelem" pristatys daugybę produktų naujovių iš įvairių sektorių, pavyzdžiui, mechanikos ir įrenginių inžinerijos, automobilių, pakavimo, farmacijos ir maisto pramonės, savo SHOWTRUCK. Lankytojų taip pat laukia konkursas su patraukliais prizais, susijusiais su "norelem".



Šiais metais "norelem" pirmą kartą dalyvaus parodoje "All about Automation" Heilbronne. Priešais salės vartus esančiame žaliajame SHOWTRUCK'e įmonė eksponuos inovatyvius gaminius, kuriuos lankytojai galės paliesti ir išbandyti, pavyzdžiui, atraminius ir prispaudimo elementus, taip pat užraktus su integruotais jutikliais iš "Smart Products" skyriaus. Jie leidžia lengvai patikrinti prispaudimą ir stabdžius dar prieš apdirbant ruošinį. Mobiliajame parodos stende taip pat bus pristatomi nauji plokšti ir šoniniai spaustuvai, kuriais papildytas gaminių asortimentas, taip pat mažoms skylėms skirti spaustuviniai įtvarai ir automatinis spaustuvinis tvirtinimas.



Svarbiausi linijinės technikos akcentai - tiesūs ir lenkti linijiniai kreipiamieji bėgiai ir atitinkami ritininiai kreipiamieji vežimėliai, skirti lenktai kreipiamųjų vežimėlių eigai. "norelem" siūlo iki 180° lenktus kreipiamuosius bėgius, skirtus rotaciniams įrenginiams. Naujoji linijinių kreipiančiųjų sistema leidžia lengvai ir laisvai konfigūruoti bėgius su tiesiais ir lenktais bėgiais.



Kaip skaitmeninį BIG GREEN BOOK atitikmenį, norelem pristatys savo internetinę parduotuvę su naujomis praktinėmis savybėmis ir funkcijomis ir kartu su parodos komanda atsakys į visus klausimus, susijusius su daugiau kaip 100 000 gaminių asortimentu.000 produktų.



Gegužės 15-16 d. "norelem SHOWTRUCK" gegužės 15-16 d. stende S-101 stovės priešais Heilbronno "All about Automation" salės vartus.



Lankytojai gali užsitikrinti bilietą naudodami "norelem" kvietimo kodą:

https://register.visitcloud.com/survey/2l6f2vad41npm?actioncode=NTWO000176NEY&partner-contact=322ikfjfviso0

Daugiau naujienų

Be klaidų atliekamų apdirbimo procesų sprendimas
Naujiena iš "norelem": linijinės ritininės kreipiančiosios

30.10.2023 01:05

Inžinerijos naujokas 2023 m
Įspūdingame "Motek" finale varžėsi trys kandidatai, laimėjusios komandos - powered by norelem

Stumdomos durys, stalčių ištraukiamieji stalčiai, bėgeliai ar slankiojantys šliaužikliai - "norel...

Išbandykite naujus ir patikrintus "norelem" produktus gyvai

"MHP RIESEN Ludwigsburg" džiaugiasi, kad naujuoju 2023/2024 m. sezono TOP partneriu tapo "norelem...