Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

24.05.2022 00:05

Mūsų naujoji svetainė Šveicarijoje - žengiame į naują erą

Nuo šių metų pradžios Kiusnacht prie Rigi tapo naująja centrine mūsų maždaug 160 darbuotojų Šveicarijoje buveine. Dešimtmečius Šveicarijoje įsitvirtinusiai PFISTERER grupei tai reiškia naujos eros pradžią: Kiusnachte mes sujungiame savo padalinius, kurie anksčiau buvo įsikūrę Malterse ir Altdorfe, į naują centrinį technologijų ir pardavimų centrą.

Altdorfe ir toliau veiks tik aukštos įtampos laboratorija ir Paslaugų skyrius (mokymai ir surinkimas). "Sujungus abi įmones, Kiusnachte statome naują pardavimų ir technologijų centrą - tai didelė investicija, kuri padidins visos PFISTERER grupės konkurencingumą", - sako Eduardo Santana, PFISTERER Switzerland AG generalinis direktorius, su viltimi žvelgdamas į ateitį.

Modernios patalpos yra lanksčiai suprojektuotos tolesniam augimui ir užtikrina optimalią darbo aplinką. Įrengtas naujas parodų salonas, techninis centras ir laboratorija, naujasis pardavimų ir technologijų centras taps patrauklia vieta keistis informacija su klientais ir verslo partneriais. "Džiaugiamės galėdami pradėti naują PFISTERER erą Šveicarijoje. Kartu tai ir aiškus sprendimas, kad Šveicarija yra svarbi technologijų ir inovacijų vieta", - aiškina Eduardo Santana.

Svarbi inovacijų, technologijų ir pardavimų vieta

PFISTERER jau maždaug 65 metus tvirtai įsitvirtinusi Šveicarijoje ir didžiuojamės plėtra, prasidėjusia 1957 m., kai Malters mieste buvo įsteigta pirmoji mūsų užsienio dukterinė įmonė. Šiandien Šveicarijos padalinys atlieka svarbų vaidmenį kuriant ir parduodant pritaikytus aukštos įtampos oro linijų ir požeminių kabelių tinklų komponentus ir sistemas. Ateinančiais metais ketiname tęsti šią sėkmės istoriją Kiusnachte.

Daugiau naujienų


Vinterbachas, Vokietija - 2024 m. vasario 6 d. - "Siemens Energy" sėkmingai sertifikavo PFI...

Vinterbachas, Vokietija - 2023 m. lapkričio 7 d

Prie Žemutinės Saksonijos krantų...


Winterbach, Vokietija - 2023 09 26 -

Perdavimo tinklo operatorius "TenneT" užsakė P...

Karl-Heinz Pfisterer tampa SE stebėtojų tarybos garbės pirmininku.

Vinterbachas, Vokietija - 2023 m. birželio 15 d. -

"Pfisterer", pirmaujanti energetikos i...

Energijos skirstymas ir perdavimas jau beveik 100 metų yra pagrindinės PFISTERER kompetencijos. E...