Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

16.02.2024 01:02

"Siemens Energy" sertifikuoja PFISTERER kištukinių jungčių sistemą aplinkai nekenksmingam 420 kV "Clean Air" taikymui


Vinterbachas, Vokietija - 2024 m. vasario 6 d. - "Siemens Energy" sėkmingai sertifikavo PFISTERER CONNEX kištukinių jungčių sistemą, skirtą naudoti 420 kV "Clean Air" skirstomuosiuose įrenginiuose. PFISTERER yra pirmasis gamintojas, gavęs sertifikatą šiam taikymui ir taip svariai prisidedantis prie aplinkai draugiško energijos perdavimo.
"Clean Air" yra aplinkai draugiška, neteršianti aplinkos izoliacinė terpė, kuri yra gerai žinomų izoliacinių dujų sieros heksafluorido (SF6) alternatyva. Clean Air" sudaro tik natūralūs aplinkos oro komponentai, tokie kaip deguonis ir azotas.
"Clean Air" naudojimas skirtas padėti sumažinti elektros skirstomųjų įrenginių poveikį aplinkai. PFISTERER "Connex" gaminių šeima yra pirmoji "Siemens Energy" sertifikuota "Connex" jungiamųjų jungčių technologija, skirta 420 kV "Clean Air" naudojimui. Sąsają su skirstomuoju įrenginiu sudarantis kištukinis lizdas sėkmingai išlaikė dielektrinio tipo bandymą su švariu oru pagal IEC 62271-203. Be kita ko, lizdo konstrukcija buvo išbandyta padidinto slėgio sąlygomis.
"Jei elektros energija gaminama aplinkai nekenksmingu būdu, jos pavyzdžiu turi sekti ir perdavimas bei skirstymas. Kadangi mūsų technologija naudojama sąsajose, ji atlieka svarbų vaidmenį šioje srityje. Sėkmingi bandymai patvirtina jos patikimumą "Švaraus oro" srityje, o tai yra svarbus žingsnis link klimatui nekenksmingo energijos perdavimo", - sako Alejandro Escobin, PFISTERER HV kabelių priedų produktų valdymo skyriaus vadovas. Pagrindinių klientų vadybininkas Norbertas Finkas priduria: "CONNEX sistemos jungiamumas leidžia ją įrengti greitai ir lengvai, užimant minimaliai vietos ir užtikrinant maksimalų lankstumą. Džiaugiamės, kad ši technologija ateityje dar labiau prisidės prie tvarumo didinimo."

Daugiau naujienų

Vinterbachas, Vokietija - 2023 m. lapkričio 7 d

Prie Žemutinės Saksonijos krantų...


Winterbach, Vokietija - 2023 09 26 -

Perdavimo tinklo operatorius "TenneT" užsakė P...

Karl-Heinz Pfisterer tampa SE stebėtojų tarybos garbės pirmininku.

Vinterbachas, Vokietija - 2023 m. birželio 15 d. -

"Pfisterer", pirmaujanti energetikos i...

Energijos skirstymas ir perdavimas jau beveik 100 metų yra pagrindinės PFISTERER kompetencijos. E...

Nuo šių metų pradžios Kiusnacht prie Rigi tapo naująja centrine mūsų maždaug 160 darbuotojų Šveicarijoje buveine. Dešimtmečius Šveicarijoje įsitvirtinusiai PFISTERER grupei tai reiškia naujos eros pradžią: Kiusnachte mes sujungiame savo padalinius, kurie anksčiau buvo įsikūrę Malterse ir Altdorfe, į naują centrinį technologijų ir pardavimų centrą.