Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

15.06.2023 15:06

"Pfisterer" skiria didelę paramą natūra Ukrainos energetikos infrastruktūros atstatymui

Vinterbachas, Vokietija - 2023 m. birželio 15 d. -

"Pfisterer", pirmaujanti energetikos infrastruktūros sprendimų teikėja, Ukrainai paaukojo nemažai produktų. Ši iniciatyva - tai dalis "Pfisterer" įsipareigojimo suteikti skubią pagalbą atstatant, remontuojant ir stiprinant Ukrainos elektros tinklus. Dotacija buvo suteikta bendradarbiaujant su Rytų Europos ekonominių santykių komiteto iniciatyva "Service Desk Ukraine", taip pat "Blau-Gelbes Kreuz e.V." ir Energijos bendrijos sekretoriatu.

Dėl didelės žalos energetikos infrastruktūrai daugelyje Ukrainos vietų šiuo metu daug žmonių neturi elektros energijos. Bendrovė "Pfisterer" norėtų prisidėti prie elektros tinklų atstatymo ir remonto darbų, skirdama produktų auką. Tarp dovanojamų gaminių yra daugybė patikrintų sprendimų, skirtų kontaktiniams, jungiamiesiems ir šakotiniams elektros laidininkams, kurie naudojami jautriose elektros tinklų sąsajose ir yra labai svarbūs patikimam elektros energijos perdavimui ir paskirstymui.

Greita pagalba ten, kur jos reikia
"Visi žinome, kokia svarbi elektra mūsų kasdieniame gyvenime. Iškart po to, kai buvo pasikėsinta į Ukrainos elektros tinklus, žinojome, kad turime padėti", - sako Dr. Konstantinas Kurfissas, "Pfisterer" valdybos narys. "Esame elektros laidininkų sujungimo technologijų ekspertai, o mūsų gaminiai pasižymi greitu surinkimu, paprastu naudojimu ir patikimumu. Būtent to šiuo metu reikia Ukrainai. Labai džiaugiamės, kad galime prisidėti prie to, kad elektra tekėtų vietoje."

Pagalbos reikmenys šiuo metu keliauja į Ukrainą. Įgyvendinant šią dovaną labai svarbus buvo bendradarbiavimas su "Service Desk Ukraine", "Blau-Gelbes Kreuz e.V." ir Energijos bendrijos sekretoriatu. "Nuo idėjos iki įgyvendinimo reikėjo atlikti daug darbo, nepaisant tokio akivaizdaus atitikimo", - sako korporatyvinių projektų direktorius Santiago Casado. "Norėtume ypač padėkoti visiems partneriams ir projekto komandai, kurie prisidėjo prie to, kad ši akcija būtų sėkminga." Buvusi Ukrainos gynybos ministro pavaduotoja Alina Frolova džiaugiasi: "Sunku įsivaizduoti kasdienį gyvenimą be elektros. Mes labai džiaugiamės "Pfisterer" dovana, kuri padės daugeliui vietos žmonių. Įmonės įsipareigojimas ir aistra remti yra puikūs!"

Greitai pritaikomi remonto, paleidimo, techninės priežiūros sprendimai
"Pfisterer" specializuojasi aukštos įtampos elektros laidininkų kontaktų, izoliacijos ir jungimo sprendimų srityje. Daugiausia dėmesio skiriama kištukinėms jungtims, kurios leidžia itin greitai ir lanksčiai prijungti ir sujungti tokią įrangą, kaip kabeliai, transformatoriai ir skirstomieji įrenginiai. Energijos tiekėjai visame pasaulyje naudoja šias technologijas, kad greitai ir lengvai pašalintų galimus kabelių sistemų pažeidimus.

Daugiau naujienų


Vinterbachas, Vokietija - 2024 m. vasario 6 d. - "Siemens Energy" sėkmingai sertifikavo PFI...

Vinterbachas, Vokietija - 2023 m. lapkričio 7 d

Prie Žemutinės Saksonijos krantų...


Winterbach, Vokietija - 2023 09 26 -

Perdavimo tinklo operatorius "TenneT" užsakė P...

Karl-Heinz Pfisterer tampa SE stebėtojų tarybos garbės pirmininku.

Energijos skirstymas ir perdavimas jau beveik 100 metų yra pagrindinės PFISTERER kompetencijos. E...

Nuo šių metų pradžios Kiusnacht prie Rigi tapo naująja centrine mūsų maždaug 160 darbuotojų Šveicarijoje buveine. Dešimtmečius Šveicarijoje įsitvirtinusiai PFISTERER grupei tai reiškia naujos eros pradžią: Kiusnachte mes sujungiame savo padalinius, kurie anksčiau buvo įsikūrę Malterse ir Altdorfe, į naują centrinį technologijų ir pardavimų centrą.