Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

01.08.2023 01:08

PFISTERER keičia savo pozicijas ir stiprina savo, kaip tarptautinės technologijų bendrovės, pozicijas.

Karl-Heinz Pfisterer tampa SE stebėtojų tarybos garbės pirmininku.

Vinterbachas, Vokietija - 2023 m. liepos 28 d. - "PFISTERER Holding AG" pertvarkymas į Europos bendrovę (Societas Europaea, SE) buvo baigtas 2023 m. liepos 28 d. įregistravus ją Komercinio registro (HRB 790497) duomenimis. Naujoji teisinė forma pabrėžia PFISTERER, kaip į ateitį orientuotos tarptautinės elektros tinklų jungčių technologijų bendrovės, poziciją. Kartu tai yra svarbus žingsnis tolesnei sėkmingai bendrovės plėtrai nepriklausomai nuo steigėjų šeimos.

Kaip pasauliniu mastu veikianti bendrovė, PFISTERER dalyvauja daugybėje projektų atsinaujinančiosios energijos, energijos perdavimo ir skirstymo srityse. Pertvarka leis bendrovei, turinčiai padalinių Europoje, JAV, Artimuosiuose ir Tolimuosiuose Rytuose, taip pat Azijoje ir Argentinoje, dar geriau įgyvendinti savo tarptautinę orientaciją ir darbuotojų struktūrą.

Pasiteisinęs dviejų pakopų valdymo modelis, kai valdyba yra valdymo organas, o stebėtojų taryba - priežiūros organas, išliks ir naujojoje SE struktūroje. Stebėtojų tarybos garbės pirmininku paskirtas Karl-Heinz Pfisterer, stebėtojų tarybos pirmininko pavaduotojas ir įmonės įkūrėjo anūkas. daugiau kaip 50 metų jis buvo atsakingas už bendrovę kaip akcininkas, iš pradžių dirbdamas operatyviniame valdyme, o vėliau - stebėtojų taryboje. Stebėtojų tarybos pirmininko pavaduotojo pareigas perims Erichas Šefoldas (Erich Schefold), iki šiol ėjęs Audito komiteto pirmininko pareigas.
Jau nuo pat pertvarkymo į akcinę bendrovę 1999 m. buvo padėtas pagrindas įmonei vystytis nepriklausomai nuo šeimos. Ilgalaikėje perspektyvoje pelno nesiekiantis KAP fondas taip pat perims pono Karl-Heinz Pfistererio kaip įmonės akcininko pareigas. Nauja teisinė forma ir vykdomųjų organų sudėtis sukūrė pagrindą ilgalaikei, nepriklausomai ir sėkmingai PFISTERER grupės ateičiai. Taigi šeimos ir įmonės valdymo atskyrimas buvo baigtas.

Naujoji teisinė forma iš esmės neturi jokios įtakos įmonės sutartiniams partneriams ir klientams. Bendrovės "PFISTERER Holding SE" būstinė išliks Vinterbache.

"PFISTERER tikslas - lydėti pasaulinę energetikos revoliuciją ir gerinti elektros energijos perdavimą bei paskirstymą", - sako stebėtojų tarybos pirmininkas prof. dr. "Per daugelį metų mes tapome vienu iš pirmaujančių šiuolaikinių pasaulinių elektros laidininkų kontaktų, izoliacijos ir jungimo technologijų tiekėjų."

Pertvarkant SE, "PFISTERER Holding SE" taip pat ketina toliau skatinti darbuotojų lojalumą. Įsteigus SE darbo tarybą, bus sukurtas tarptautinis darbuotojų atstovų organas. "Tokiame organe mes matome galimybę mūsų darbuotojams toliau augti kartu, peržengiant valstybių sienas", - aiškina valdybos atstovas spaudai Johannesas Lindenas. "Tikimės toliau plėtoti savo augančią ir įvairialypę organizaciją bei įmonės kultūrą tarptautinėje aplinkoje."

Artimiausiais metais valdyba tikisi spartaus augimo. "Ateityje mūsų veiklos potencialas yra didžiulis, - aiškina valdybos narys daktaras Konstantinas Kurfissas. "Šiuo metu išgyvename dinamišką augimą, kurį lemia pasaulinis perėjimas prie atsinaujinančiųjų energijos šaltinių, tinklų plėtra ir didėjantis energijos poreikis. Būdami inovacijų pradininkai ir varomoji jėga, didžiuojamės galėdami aktyviai prisidėti prie permainų energetikos srityje formavimo."

.

Daugiau naujienų


Vinterbachas, Vokietija - 2024 m. vasario 6 d. - "Siemens Energy" sėkmingai sertifikavo PFI...

Vinterbachas, Vokietija - 2023 m. lapkričio 7 d

Prie Žemutinės Saksonijos krantų...


Winterbach, Vokietija - 2023 09 26 -

Perdavimo tinklo operatorius "TenneT" užsakė P...

Vinterbachas, Vokietija - 2023 m. birželio 15 d. -

"Pfisterer", pirmaujanti energetikos i...

Energijos skirstymas ir perdavimas jau beveik 100 metų yra pagrindinės PFISTERER kompetencijos. E...

Nuo šių metų pradžios Kiusnacht prie Rigi tapo naująja centrine mūsų maždaug 160 darbuotojų Šveicarijoje buveine. Dešimtmečius Šveicarijoje įsitvirtinusiai PFISTERER grupei tai reiškia naujos eros pradžią: Kiusnachte mes sujungiame savo padalinius, kurie anksčiau buvo įsikūrę Malterse ir Altdorfe, į naują centrinį technologijų ir pardavimų centrą.