Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

04.05.2023 02:05

Pasirengę 66 kV - sprendimai šiuolaikiniams jūros vėjo jėgainių parkams

Energijos skirstymas ir perdavimas jau beveik 100 metų yra pagrindinės PFISTERER kompetencijos. Esame energetikos tinklų sąsajų ekspertai, todėl tiekiame jungiamuosius komponentus ir užbaigtas kabelių sistemas, skirtas visiems įtampos lygiams. Mūsų PLUG, CONNEX ir SEANEX jungiamosios sistemos bei SICON jungtis patikimai ir greitai sujungia visas vėjo jėgainių parko sistemos dalis. Visi sistemos komponentai pagaminti specialiai jūriniam eksploatavimui: atsparūs atmosferos poveikiui, sūriam vandeniui ir pritaikyti naudoti atviroje jūroje.

Kabelių sistemų statyba jūrinėse pastotėse reikalauja aukščiausio lygio kabelių klojimo disciplinos. Labai sudėtingos kabelių trasos turi būti įrengtos ribotoje erdvėje, už daugelio kampų ir keliuose lygiuose. Užduotį dar labiau apsunkina didelis laiko trūkumas ir tuo pačiu metu vykdomi kitų poskyrių statybos darbai. Sėkmingai įveikiant šį iššūkį reikia kruopštaus planavimo ir tvirtą patirtį šioje srityje turinčių specialistų. PFISTERER yra čia nuo pat pradžių. Atidžiai lydėjome procesą nuo idėjos apie jėgainę atviroje jūroje iki pirmojo vėjo jėgainių parko jūroje statybos. PFISTERER nustatė pramonės standartus, mūsų projektų valdymas ir mūsų produktai šiandien yra patys moderniausi. Su SEANEX iki 72,5 kV ir CONNEX aukštesniems įtampos lygiams PFISTERER siūlo sausas jungiamąsias jungčių sistemas, atitinkančias visus jūroje keliamus reikalavimus.

Daugiau naujienų


Vinterbachas, Vokietija - 2024 m. vasario 6 d. - "Siemens Energy" sėkmingai sertifikavo PFI...

Vinterbachas, Vokietija - 2023 m. lapkričio 7 d

Prie Žemutinės Saksonijos krantų...


Winterbach, Vokietija - 2023 09 26 -

Perdavimo tinklo operatorius "TenneT" užsakė P...

Karl-Heinz Pfisterer tampa SE stebėtojų tarybos garbės pirmininku.

Vinterbachas, Vokietija - 2023 m. birželio 15 d. -

"Pfisterer", pirmaujanti energetikos i...

Nuo šių metų pradžios Kiusnacht prie Rigi tapo naująja centrine mūsų maždaug 160 darbuotojų Šveicarijoje buveine. Dešimtmečius Šveicarijoje įsitvirtinusiai PFISTERER grupei tai reiškia naujos eros pradžią: Kiusnachte mes sujungiame savo padalinius, kurie anksčiau buvo įsikūrę Malterse ir Altdorfe, į naują centrinį technologijų ir pardavimų centrą.