Katalogas

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

13.09.2023 01:09

RK Rose+Krieger: Dviejų vamzdžių linijinės ašys EP(X)-II su nauju dydžiu

Stabilus dvigubo vamzdžio blokas kompensuoja didelius lenkimo momentus

naudodama EP(X)-II serijos dvigubų vamzdžių blokus, "RK Rose+Krieger" siūlo patikimą sprendimą, kaip tiksliai išdėstyti vidutines ir dideles apkrovas bet kurioje montavimo padėtyje. Po 30 ir 40 dydžių, dabar RK asortimentas papildytas dar vienu populiariu ašies dydžiu - 50 dydžiu. Susidomėję parodos lankytojai gali daugiau sužinoti apie EP(X)-II linijines ašis "Motek" parodoje Štutgarte.


Kaip ir kiti šios serijos modeliai, naujoji 50 dydžio RK Rose+Krieger ašis su trapecijos formos velenu ir iki 3 m bendru ilgiu kompensuoja didelius lenkimo momentus rankinio ir motorinio reguliavimo metu. Kiti tvirtų linijinių ašių privalumai - lengva priežiūra ir tai, kad jas galima lengvai valyti. Be kita ko, prie lengvesnės priežiūros prisideda ir padalytos kreipiamosios veržlės koncepcija:



Linijiniai mazgai su trapecine sraigto pavara arba rutulinio sraigto pavara

Dvigubo vamzdžio mazgai stebina labai geromis važiavimo charakteristikomis, pasižymi dideliu standumu ir laisvu kreipiančiojo vežimėlio laisvumu per visą eigą. Labai geras EP(X)-II linijinių agregatų važiavimo savybes, mažą nusidėvėjimą, taigi ir ilgą tarnavimo laiką, užtikrina modernios medžiagos ir standartinis didelio našumo slankiojančiųjų kreipiančiųjų naudojimas. Galima rinktis tiek EP(X)-II serijos dvigubas vamzdines ašis su trapecine sraigtinę pavara, tiek EPX-II KG serijos dvigubas kietagrindes versijas su tikslia rutulinio sraigto pavara - pirmosios labiau tinka atsitiktiniams judesiams, antrosios - ir dinaminiams judesiams. Vartotojai gali derinti tarpusavyje suderinamus standartinius sprendimus pagal savo pageidavimus. Kurie linijiniai įrenginiai bus naudojami, priklauso nuo atitinkamo taikymo reikalavimų.



Suderinamumas su ankstesniais modeliais

EP(X)-II serijos linijiniai įrenginiai yra suderinami su ankstesniais populiariais EP(X) serijos įrenginiais pagal visus funkcinius matmenis, išorinius matmenis ir suklio žingsnius. Todėl programas, kuriose naudojami senesni modeliai, galima optimizuoti su naujaisiais modeliais be jokių projektavimo pastangų. Nereikia keisti tokių priedų kaip rankiniai ratai ar padėties indikatoriai.



Galimos įvairios versijos

Dvigubo vamzdžio agregatus galima rinktis iš "dešiniojo ir kairiojo sriegio", "dešiniojo arba kairiojo sriegio" arba dalijamo sriegio verpstės versijų. Pasirinktinai galima įsigyti rankinį, frikciniu būdu blokuojamą verpstės užspaudimą. Jis užtikrina, kad kreipiamasis vežimėlis būtų patikimai užfiksuotas, ir taip apsaugo nuo netyčinio vežimėlio reguliavimo.

RK Rose+Krieger spalio 10-13 d. Štutgarte vykstančioje parodoje "Motek" 3 salėje esančiame 3203 stende "Motek" pristatys platų specialiųjų mašinų gamybos sprendimų asortimentą.

Daugiau naujienų

Išsamus produktų, skirtų vidiniam prekių srautui, asortimentas
Naujos slankiojančios kreipiančiosios su pritaikyta padėtimi

01.06.2023 01:05

Valdymo pokyčiai
Björnas Riechersas perima "RK Rose+Krieger GmbH" valdymą iš Dr. Gregoro Langerio
"SensorBoard" - alternatyva optiniams padėties nustatymo metodams

19.10.2022 01:00