Katalogas

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

24.01.2024 01:01

"RK Rose+Krieger" plečia vienvamzdžių linijinių ašių programą

Naujos slankiojančios kreipiančiosios su pritaikyta padėtimi

"RK Rose+Krieger" plečia vienvamzdžių linijinių ašių, skirtų paprastam rankiniam reguliavimui, asortimentą su "RK LightUnit-G" ir "RK LightUnit-G" teleskopų slankiojančiomis kreipiančiosiomis. Naujųjų linijinių ašių, pagamintų iš aliuminio, ypatingos savybės - reguliuojama kreipiančiojo vežimėlio arba kreipiančiojo vamzdžio fiksavimo padėtis, mažesnio svorio konstrukcija, atsparumas korozijai ir paprastas surinkimas naudojant tik vieną įrankį.



Suklio varoma vienvamzdė linijinė ašis RK LightUnit buvo specialiai sukurta paprastam rankiniam reguliavimui. Ji turi aliumininį veleną ir plastikinius slydimo guolius. Jie užtikrina mažesnį svorį, todėl kreipiamąjį vežimėlį galima judinti be didelių pastangų. Dabar "RK Rose+Krieger" šias vienvamzdes linijines ašis papildė RK LightUnit-G ir RK LightUnit-G teleskopinėmis slankiojančiomis kreipiančiosiomis su reguliuojamomis fiksavimo padėtimis.


Reguliuojama fiksavimo funkcija

RK LightUnit-G aliumininį kreipiančiosios profilį galima išpjauti iki 1 500 mm ilgio. Atviro C kreipiamojo profilio griovelyje tvirtinami pozicionavimo elementai, kad būtų galima tiksliai nustatyti rankiniu būdu reguliuojamo kreipiamojo vežimėlio padėtį. Judant kreipiančiojo vežimėlio fiksavimo varžtas automatiškai įsiremia į šiuos padėties nustatymo elementus. Ypatinga ypatybė, palyginti su kitais sprendimais, yra ta, kad aliumininius padėties nustatymo elementus galima bet kada atlaisvinti naudojant šarnyrinį raktą ir vėl užfiksuoti kitoje padėtyje. Tai reiškia, kad be gręžimo galima realizuoti bet kokį skaičių fiksavimo padėčių.



. Priešingai nei RK LightUnit-G, teleskopinė versija turi kreipiamąjį vamzdį, kurio padėtį galima nustatyti rankomis. Naudojant C kreipiamajame profilyje esančius padėties nustatymo elementus taip pat galima nustatyti bet kokį skaičių fiksavimo padėčių.


Universalus

Slankiojančios kreipiančiosios idealiai tinka tokiems taikymams, kaip formato reguliavimas konvejerių linijose, jutiklių ir šviesos užtvarų pozicionavimas, pjūklų stabdžiai, armatūros konstravimas ir tokie taikymai, kai reikalingas paprastas rankinis pozicionavimas ar aukščio reguliavimas. Plastikiniai kreipiančiųjų vežimėliai yra 3 skirtingų versijų, kad atitiktų įvairius reikalavimus. Jei to reikia pagal paskirtį, viename kreipiančiajame profilyje galima naudoti skirtingų tipų kreipiančiuosius vežimėlius. Kiekvieną atskirą naujųjų slankiojančių kreipiančiųjų elementą naudotojas gali užsisakyti atskirai. Dėl šios modulinės sistemos juos galima lanksčiai derinti pagal reikalavimus. Kitas privalumas - visus komponentus galima greitai pristatyti iš sandėlio.

Daugiau naujienų

Išsamus produktų, skirtų vidiniam prekių srautui, asortimentas
Stabilus dvigubo vamzdžio blokas kompensuoja didelius lenkimo momentus

01.06.2023 01:05

Valdymo pokyčiai
Björnas Riechersas perima "RK Rose+Krieger GmbH" valdymą iš Dr. Gregoro Langerio
"SensorBoard" - alternatyva optiniams padėties nustatymo metodams

19.10.2022 01:00