Katalogas

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

23.04.2023 01:04

Sprendimai darbo vietoms ir intralogistikos sistemoms

"SensorBoard" - alternatyva optiniams padėties nustatymo metodams

Naudodama "SensorBoard", skirtą komponentų padėčiai ir orientacijai nustatyti, "RK Rose+Krieger" integruoja televizijos studijose plačiai naudojamą technologiją į savo modulinę sistemą, skirtą individualiems sisteminiams sprendimams. SensorBoard lanksčiai keičiama ir daugeliu atvejų pakeičia brangiai kainuojančią kamerų ir jutiklių technologiją. Sistemos privalumai ypač atsiskleidžia derinant ją su (bendradarbiaujančiais) robotais, ašių sistemomis ir tolesniu automatiniu produktų apdorojimu.


Iš pradžių sukurta tam, kad televizijos kameras būtų galima judinti be įgulos nuo valdymo pulto studijoje, "SensorBoard" technologija taip pat plačiai taikoma pramonėje. Nesvarbu, ar tai būtų automatizavimo sistemos, perkėlimo technologijos, apdorojimo mašinos, ar darbo vietos ir automatizuotai valdomos transporto priemonės (AGV) - visur, kur reikia tiksliai nustatyti padėtį ar valdyti laisvai išdėstytus komponentus, "SensorBoard" parodo savo privalumus. Taip yra todėl, kad, skirtingai nei įprastos jutiklių ir kamerų technologijos, "SensorBoard" veikimui neturi neigiamos įtakos nei nepakankamas, nei ekstremalus ar kintantis apšvietimas, nei purvas, dulkės ar alyva.


"SensorBoard" sudaro mažiausiai du jutiklių paviršiai ir yra lanksčiai keičiamas nuo 100 kvadratinių milimetrų. Jei ji sujungiama su kobotu, pastarasis 0,01 milimetro tikslumu nustato padėtį arba aptinka komponentus, gulinčius ant jutiklio paviršiaus arba patalpoje, ir suima juos taip tiksliai, tarsi sistema būtų mechaniškai sujungta. Naudojama rankiniuose cobotų vežimėliuose (ar net visiškai automatizuotose AGV sistemose), kurie juda tarp kelių darbo vietų ar surinkimo linijų, "SensorBoard" technologija leidžia labai tiksliai nustatyti atitinkamos transporto priemonės padėtį paskirties vietoje ir taip paruošia ją tolesniam visiškai automatizuotam įvairių pramonės šakų produktų tvarkymui.


"RK Rose+Krieger" dukterinė įmonė RK-AHT integruoja "SensorBoard" technologiją į konkrečiam klientui skirtus sprendimus. Įmonė siūlo sprendimus rankiniam, pusiau automatiniam ar visiškai automatiniam užduočių vykdymui įvairiose pramonės srityse.


Susidomėjusieji dabar gali išbandyti naujuosius "SensorBoard" sprendimus RK-AHT parodų salone Bienenbiutelyje.

Daugiau naujienų

Išsamus produktų, skirtų vidiniam prekių srautui, asortimentas
Naujos slankiojančios kreipiančiosios su pritaikyta padėtimi
Stabilus dvigubo vamzdžio blokas kompensuoja didelius lenkimo momentus

01.06.2023 01:05

Valdymo pokyčiai
Björnas Riechersas perima "RK Rose+Krieger GmbH" valdymą iš Dr. Gregoro Langerio

19.10.2022 01:00