Katalogas

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

28.03.2024 01:03

RK Rose+Krieger nerūdijančio plieno vamzdžių jungtys, skirtos smūgiams atsparioms apkrovoms

Atsparus temperatūrai ir korozijai

Tvirtam vamzdžių sujungimui užspaudžiamos vamzdžių jungtys yra nebrangi ir itin lanksti alternatyva sudėtingoms vidinėms ar suvirintoms konstrukcijoms. RK "Rose+Krieger" sukūrė "Robust" gnybtus, skirtus didelėms apkrovoms ir smūgiams atspariems darbams. Šios didelio atsparumo nerūdijančiojo plieno vamzdžių jungtys yra itin atsparios temperatūrai ir korozijai bei specialiai pritaikytos dinaminėms apkrovoms.


"RK Rose+Krieger" užspaudžiamos vamzdžių jungtys visada yra idealus sprendimas, kai komponentus reikia sujungti jėga ir nuolatiniu atsparumu, tačiau juos lengva sumontuoti ir nuimti. Mindene įsikūręs gamintojas siūlo ne tik lengvas plastikines ir tvirtas aliuminio vamzdžių jungtis, bet ir nerūdijančio plieno vamzdžių jungtis "Robust Clamps", skirtas didelėms apkrovoms ir smūgiams.



Didelio atsparumo nerūdijančio plieno vamzdžių jungtys

Temperatūrai ir korozijai atsparios "Robust Clamps" jungtys yra ypač standžios ir išlaiko didelį tvirtumą net esant dinaminėms apkrovoms. Dėl elektrocheminės pasyvacijos - vamzdžių jungtys galutiniame etape elektropoliruojamos - jos yra atsparesnės ir lengviau valomos nei elementai, pagaminti iš neapdoroto nerūdijančiojo plieno. Stabilios ir patikimos vamzdžių jungtys idealiai tinka reiklioms, korozijai atsparioms konstrukcijoms, pavyzdžiui, esančioms lauke, taip pat aparatams ir įrenginiams chemijos pramonėje. Dėl ypatingos konstrukcijos su lygiais kontūrų perėjimais, mažo paviršiaus šiurkštumo, didelių plyšių ir aklųjų angų konstrukcijos jos neleidžia kauptis nešvarumams, todėl yra iš anksto paruoštos naudoti ir su maistu susijusiuose objektuose.



Didelės prispaudimo jėgos didelėms apkrovoms

Didelės "Robust Clamps" vamzdžių jungčių prispaudimo jėgos užtikrina patikimą, elastingą sujungimą net ir esant dinaminėms apkrovoms. Išorinius šešiakampius varžtus galima lengvai priveržti arba atlaisvinti naudojant standartinius įrankius. Šiuo metu galima įsigyti 12-40 mm dydžio flanšinių (FK), kampinių (W), bazinių (FS) ir kryžminių gnybtų (K) serijų tipus.

Daugiau naujienų

Išsamus produktų, skirtų vidiniam prekių srautui, asortimentas
Naujos slankiojančios kreipiančiosios su pritaikyta padėtimi
Stabilus dvigubo vamzdžio blokas kompensuoja didelius lenkimo momentus

01.06.2023 01:05

Valdymo pokyčiai
Björnas Riechersas perima "RK Rose+Krieger GmbH" valdymą iš Dr. Gregoro Langerio
"SensorBoard" - alternatyva optiniams padėties nustatymo metodams

19.10.2022 01:00