Katalogas

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

06.03.2024 01:03

"RK Rose+Krieger" intralogistikos sisteminiai sprendimai

Išsamus produktų, skirtų vidiniam prekių srautui, asortimentas

Naudodamos optimizuotas darbo vietos ir transporto sistemas, įmonės saugo darbuotojų sveikatą ir taupo laiką bei gamybos sąnaudas. Turėdama modulinę sistemą, kurią sudaro daugiau kaip 50 000 atskirų komponentų, "RK Rose+Krieger" siūlo idealų pagrindą individualiems sisteminiams sprendimams intralogistikos srityje, siekiant užtikrinti tobulus vidinius medžiagų srautus. Susidomėję parodos lankytojai gali daugiau sužinoti apie platų Mindene įsikūrusio gamintojo sprendimų asortimentą parodoje "LogiMAT 2024" Štutgarte.

Intralogistika yra pagrindinis įmonės ekonominės sėkmės veiksnys. Todėl dar svarbiau, kad darbo vietų ir transporto sistemos būtų optimaliai pritaikytos atitinkamam taikymui. Platus "RK Rose+Krieger" gaminių asortimentas leidžia priimti sudėtingus sisteminius sprendimus, kuriais galima optimizuoti vidinį medžiagų srautą. Komponentai puikiai suderinti, o serijos suderinamos tarpusavyje.

Pagal užsakymą pritaikyti transportavimo vežimėliai ir mobilios sandėliavimo sistemos

Vidiniam medžiagų srautui reikia sandėliuoti ir transportuoti įvairius komponentus ir įrankius. Todėl medžiagų vežimėliai ir sandėliavimo sistemos, puikiai pritaikytos atitinkamai užduočiai, yra būtina sklandžios gamybos sąlyga. Naudojant RK Rose+Krieger modulinę gaminių sistemą, galima pagaminti individualius transportavimo vežimėlius ir sandėliavimo sistemas, kad būtų optimizuotas medžiagų srautas. Pagal poreikį juos galima pritaikyti, išplėsti arba visiškai pertvarkyti į naujas sistemas.


Konkrečiai užduočiai pritaikytos surinkimo darbo vietų sistemos

Reikalavimai pramoninėms surinkimo darbo vietoms yra tokie pat individualūs, kaip ir jose gaminami produktai. Jos turi ne tik palengvinti darbuotojams fiziškai sunkias ar monotoniškas užduotis, bet ir padėti saugiai ir be klaidų įgyvendinti darbo procesus. Dažnai netgi būtina jas integruoti į skaitmeninį darbo pasaulį. Be to, surinkimo sauga turi būti užtikrinta ir keičiantis darbuotojams - tai lemiamas veiksnys, ypač kalbant apie kokybės užtikrinimą. Čia svarbus vaidmuo tenka LEAN metodams ir pagalbinėms pagalbos sistemoms. Naudojant "RK Rose+Krieger" sprendimus, galima sukonfigūruoti konkrečiai užduočiai paruoštas surinkimo darbo vietas - nuo paprastų standartinių darbo stalų iki (iš dalies) automatizuotų aukštųjų technologijų darbo vietų su robotų pagalba ir optinėmis pagalbinėmis sistemomis.


LogiMAT paroda

Šiemet "RK Rose+Krieger" pirmą kartą dalyvauja parodoje "LogiMAT". Kovo 19-21 d. tarptautinėje intralogistikos sprendimų ir procesų valdymo parodoje susidomėję parodos lankytojai galės daugiau sužinoti apie Mindene įsikūrusio gamintojo sisteminius sprendimus. Visapusiško asortimento tiekėjas pristatys savo platų produktų, skirtų vidiniam prekių srautui, asortimentą Štutgarto parodų centre, 1 galerijos salėje, stende 1GA81.




Daugiau naujienų

Naujos slankiojančios kreipiančiosios su pritaikyta padėtimi
Stabilus dvigubo vamzdžio blokas kompensuoja didelius lenkimo momentus

01.06.2023 01:05

Valdymo pokyčiai
Björnas Riechersas perima "RK Rose+Krieger GmbH" valdymą iš Dr. Gregoro Langerio
"SensorBoard" - alternatyva optiniams padėties nustatymo metodams

19.10.2022 01:00