Katalogas

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

01.06.2023 01:06

Valdymo pokyčiai

Björnas Riechersas perima "RK Rose+Krieger GmbH" valdymą iš Dr. Gregoro Langerio

Gregoras Langeris, kuris nuo 2021 m. sėkmingai vadovavo "RK Rose+Krieger GmbH" verslui ir per tą laiką sugebėjo dar labiau išplėtoti sėkmingą įmonės koncepciją - diegti novatoriškus sprendimus glaudžiai bendraujant su klientais ir, teikiant į sprendimus orientuotas konsultacijas, kurti klientams pridėtinę vertę, - paliks įmonę 2023 m. birželio 16 d. 2023 m. birželio 1 d. jis perduos vadovavimą RK ir "Phoenix Mecano Group" automatikos modulių padalinio valdymą Bjornui Riechersui.


"Man svarbu pabrėžti, kad šį žingsnį paskatino išimtinai asmeninės priežastys, todėl man labai sunku palikti RK "Rose+Krieger" ir "Phoenix Mecano", - sako Gregoras Langeris, kuris palikęs RK imsis naujų profesinių iššūkių netoli savo gimtojo miesto.

Nuo 2021 m. liepos mėn. jis ėjo "RK Rose+Krieger" generalinio direktoriaus pareigas ir per trumpą laiką inicijavo daug svarbių pokyčių, susijusių su tolesne strategine automatikos modulių verslo padalinio plėtra. Pavyzdžiui, kartu su komanda jis parengė strateginį tikslinį vaizdą, kuriame labiau atskirti komponentų ir sistemų verslo modeliai. Ateityje komponentų verslas stipriau augs per RK sistemų verslą. Įgyvendindamas šį tikslą, jis stipriau orientavosi į intralogistikos ir pakavimo technologijų sektorius pagal principą "supaprastinti ir sutelkti dėmesį, kad augtume stipriau" ir įvedė verslo plėtros valdymą pardavimų srityje.


"Strategija ir jai įgyvendinti pasirinktas kelias lieka galioti ir bus toliau įgyvendinami vadovaujant naujajam generaliniam direktoriui Björnui Riechersui", - pabrėžia Gregoras Langeris. Šiuo metu vyksta perdavimo įpėdiniui procesas. Björnas Riechersas Berlyno technikos universitete studijavo pramonės inžineriją (mechanikos inžineriją) ir turi didelę vadovo ir konsultanto patirtį pardavimų, rinkodaros ir valdymo srityse pramonėje. Nuo 2014 m. iki 2022 m. jis buvo medžiagų krovos sprendimų gamintojos LKE grupės generalinis direktorius. Prieš tai jis buvo grupės "Hoppecke Group" vykdomosios valdybos narys ir "Linde Material Handling", pirmaujančios krautuvų ir sandėliavimo įrangos gamintojos, tarptautinės vadovų komandos narys. Bendrovėje "RK Rose+Krieger" Björnas Riechersas visų pirma gali prisidėti savo patirtimi tarptautinio bendradarbiavimo ir sistemų kūrimo srityje, taip pat skatinti tokias temas kaip skaitmeninimas, tvarumas ir darbo vietos ergonomika:

"Tikslo apibrėžimas toliau plėtoti sėkmingą "RK Rose+Krieger" komponentų verslą pasitelkiant sprendimų ir sistemų pasiūlymus labai gerai atitinka mano turtingą patirtį ir tikiuosi nuosekliai tęsti pasirinktą kelią kartu su puikia pasauline "RK Rose+Krieger" komanda. Komponentas, kaip mūsų DNR, išlieka svarbiu mūsų sėkmės garantu. Sukūrę sprendimų ir sistemų verslą, kuris bus toliau plėtojamas, kartu su pasaulinėmis "Phoenix Mecano Group" dukterinėmis įmonėmis sėkmingai tęsime savo augimo strategiją."

Daugiau naujienų

Išsamus produktų, skirtų vidiniam prekių srautui, asortimentas
Naujos slankiojančios kreipiančiosios su pritaikyta padėtimi
Stabilus dvigubo vamzdžio blokas kompensuoja didelius lenkimo momentus
"SensorBoard" - alternatyva optiniams padėties nustatymo metodams

19.10.2022 01:00