Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

02.08.2024 02:08

"PLUG MARINE" didelės srovės kištukinei sistemai iš PFISTERER suteiktas DNV-GL sertifikatas

Vinterbachas, Vokietija - 2024 m. liepos mėn.

Su PLUG MARINE PFISTERER siūlo DNV-GL sertifikuotą didelės srovės jungčių sistemą, skirtą elektros komponentų, energijos kaupimo sistemų, transformatorių, keitiklių ir net laivų varomųjų sistemų elektriniam sujungimui. Patvarios jungtys jau daugelį metų pasiteisina serijinio naudojimo traukiniuose ir vėjo jėgainėse atvejais.

Sertifikavimas dabar patvirtina ir jų tinkamumą naudoti laivuose ir kituose jūroje esančiuose įrenginiuose. PLUG yra patikima PFISTERER vienpolė jungčių sistema, skirta saugiai perduoti dideles sroves. Galingumo spektras svyruoja nuo 400 iki 1250 amperų, esant 1,8-3,6 kV nuolatinei ir kintamajai įtampai. Ši sistema jau dešimtmečius pasiteisina daugelyje geležinkelių sistemų, pavyzdžiui, greitųjų ir tolimųjų reisų traukiniuose, taip pat regioniniuose traukiniuose. Ji taip pat naudojama serijinėje gamyboje iki 15 MW galios vėjo turbinose - nuo energijos gamybos vietos iki tinklo transformatoriaus jungties. DNV-GL sertifikavimas dabar taip pat patvirtina, kad jis tinkamas naudoti laivuose, atviroje jūroje esančiose platformose ir plaukiojančiose vėjo jėgainėse. PLUG MARINE atitinka visus dielektrinio atsparumo, atsparumo vibracijai, atsparumo ugniai ir apsaugos nuo korozijos reikalavimus. Jis taip pat pasižymi nedideliu svoriu, kompaktiškumu ir paprastu montavimu.


Dėl tvirtos konstrukcijos užtikrinamas eksploatavimas be priežiūros. Saugus ir greitas elektrinių laivų komponentų montavimas Tvirta PLUG MARINE kištukinė sistema yra ideali kištukinė alternatyva kietajam elektros komponentų jungimui laivuose - ypač didesnio našumo duomenims. Tai apima elektros variklius ir turbinas, taip pat generatorių, skirstomųjų įrenginių, transformatorių ir akumuliatorių sistemų jungtis. PLUG MARINE skirta aliuminio ir vario kabeliams su lauko ekranais ir be jų, taip pat skirtingo skerspjūvio laidininkams, ir gali būti tiesios ir kampinės versijos. Galimybė iš anksto surinkti elektros sistemas supaprastina ir pagreitina montavimą, taip pat techninę priežiūrą ir remontą vietoje. Kartu PLUG kištukinė sistema užtikrina saugią darbuotojų, esančių laive ar platformoje, ir vėjo turbinos apsaugą nuo prisilietimo eksploatacijos metu.

"DNV-GL sertifikatas PLUG MARINE patvirtina mūsų pastangas užtikrinti kokybę ir yra būtina sąlyga, kad sistema būtų plačiai naudojama jūriniame sektoriuje", - aiškina Dr. Thomas Schilla, PFISTERER verslo plėtros vadovas. "Be to, ji jau seniai įrodė savo efektyvumą:


Sistema jau kelerius metus naudojama jūroje - mobiliųjų energijos šaltinių prijungimo sprendimuose, skirtuose kondicionuojamiems jūriniams konteineriams, taip pat didelio našumo POD laivų varomosiose sistemose." Naudojimas alternatyviosios energijos sistemose ir nuolatinės srovės energijos paskirstyme Jūrų pramonė iškėlė sau užduotį tvariai mažinti CO2 išmetimą. Šiuo tikslu ji vykdo plataus užmojo projektus daugelyje sričių. "Esame įsitikinę, kad PLUG jungčių sistema gali svariai prisidėti prie modulinių, keičiamo mastelio koncepcijų, kurios yra inovatyvių kintamosios arba nuolatinės srovės tinklų ir galios komponentų kabelių sistemų dalis. Taip pat džiaugiamės galėdami perduoti savo patirtį, įgytą vėjo ir geležinkelių sektoriuose", - sako Dr. Thomas Schilla.

Daugiau naujienų

"Pfisterer" atstovaujama CIGRE Paryžiaus sesijoje.

nuo 2024 m. r...

PFISTERER, pasaulyje pirmaujanti energetikos infrastruktūros sprendimų technologijų bendrovė, ir "Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V." džiaugiasi sėkmingu bendradarbiavimu Gusenstadte.


Vinterbachas, Vokietija - 2024 m. vasario 6 d. - "Siemens Energy" sėkmingai sertifikavo PFI...

Vinterbachas, Vokietija - 2023 m. lapkričio 7 d

Prie Žemutinės Saksonijos krantų...


Winterbach, Vokietija - 2023 09 26 -

Perdavimo tinklo operatorius "TenneT" užsakė P...

Karl-Heinz Pfisterer tampa SE stebėtojų tarybos garbės pirmininku.