Katalogas

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

07.06.2024 05:06

Sėkmingas PFISTERER ir Lebenshilfe bendradarbiavimas Gusenstadte

PFISTERER, pasaulyje pirmaujanti energetikos infrastruktūros sprendimų technologijų bendrovė, ir "Lebenshilfe für Menschen mit Behinderung, Kreisvereinigung Göppingen e. V." džiaugiasi sėkmingu bendradarbiavimu Gusenstadte.

Sprendimai pasauliniam energetikos perėjimui

PFISTERER gamykla Gussenstadte specializuojasi metalo apdirbimo srityje ir atlieka pagrindinį vaidmenį kuriant ir gaminant sprendimus, kurie leidžia kurti elektros tinklus pasaulinio energetikos perėjimo kontekste. Įgyvendindami šią partnerystę, atsidavę "Lebenshilfe" darbuotojai imasi svarbių surinkimo ir gamybos darbų. Tai apima tokius darbus, kaip mažų sriegių frezavimas ir suspaudžiamųjų spyruoklių įdėjimas į sraigtines jungtis ir transformatorių jungiamąsias movas.

Nuo partnerystės pradžios prieš dvejus su puse metų "Lebenshilfe Göppingen e. V." surinko įspūdingus 4 milijonus PFISTERER dalių. Šis svarbus įvykis ne tik pabrėžia bendradarbiavimo efektyvumą ir kokybę, bet ir išryškina svarbų socialinės atsakomybės ir įtraukties vaidmenį darbo aplinkoje.

Sėkmingas bendradarbiavimas su socialine atsakomybe

"Bendradarbiavimas su "Lebenshilfe" Gusenstadte mums yra ne tik sėkminga verslo partnerystė, bet ir aiškus įsipareigojimas socialinei atsakomybei ir įtraukčiai. Didžiuojamės pasiektais etapais ir tikimės tęsti šią pozityvią sėkmės istoriją", - sako "PFISTERER Group" Gussenstadt gamyklos vietos ir gamybos vadovas Hermannas Schulleris. "Bendradarbiavimas su PFISTERER įmone mums yra galimybė kurti karjeros perspektyvas ir kartu galimybė aktyviai prisidėti prie ateities energijos tiekimo. Mes tuo didžiuojamės", - priduria "Lebenshilfe Göppingen" dirbtuvių vadovo pavaduotoja Madeleine May.

PFISTERER ir "Lebenshilfe Göppingen e. V." partnerystė rodo, kaip galima darniai suderinti ekonominę sėkmę ir socialinį įsipareigojimą. PFISTERER išlieka įsipareigojusi kurti įtraukią darbo aplinką ir tvarią partnerystę.

Daugiau naujienų


Vinterbachas, Vokietija - 2024 m. vasario 6 d. - "Siemens Energy" sėkmingai sertifikavo PFI...

Vinterbachas, Vokietija - 2023 m. lapkričio 7 d

Prie Žemutinės Saksonijos krantų...


Winterbach, Vokietija - 2023 09 26 -

Perdavimo tinklo operatorius "TenneT" užsakė P...

Karl-Heinz Pfisterer tampa SE stebėtojų tarybos garbės pirmininku.

Vinterbachas, Vokietija - 2023 m. birželio 15 d. -

"Pfisterer", pirmaujanti energetikos i...

Energijos skirstymas ir perdavimas jau beveik 100 metų yra pagrindinės PFISTERER kompetencijos. E...