Katalogas

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

25.07.2024 02:07

"RK Rose+Krieger" naudoja įvairias LD serijos gaminių serijas

Tvirti elektriniai balionai, skirti naudoti patalpose ir lauke

Elektriniai cilindrai gali būti labai lengvai ir tiksliai pozicionuojami dideliu pasikartojimo tikslumu. Linijinės pavaros naudojamos ne tik patalpose, bet vis dažniau ir lauke. Sprendimų teikėja RK Rose+Krieger pastebėjo šią tendenciją. Savo LD serijoje ji siūlo elektrinius cilindrus, tinkamus naudoti patalpose ir lauke.



RK Rose+Krieger siūlo platų elektrinių cilindrų asortimentą - nuo paprastų trumpos eigos cilindrų, pasižyminčių labai geru kainos ir našumo santykiu, iki didelių apkrovų linijinių cilindrų. Tvirti LD serijos komponentai skirti tiek pramoniniam naudojimui patalpose, tiek lauko sąlygomis, pavyzdžiui, žemės ūkio sektoriuje arba mobiliosioms mašinoms.



Elektriniai cilindrai yra savaime užsifiksuojančios linijinės pavaros dėl trapecinės veleno pavaros. Tai reiškia, kad nereikia tiekti energijos, kad elektrinis cilindras nejudėdamas išliktų savo padėtyje. Dar vienas elektrinių cilindrų privalumas - tai, kad jie nereikalauja didelės priežiūros ir nesandarus veikimas, nes jiems nereikia hidraulinių skysčių ar suspausto oro. LD serija taip pat pasižymi daugeliu teigiamų savybių. Pavyzdžiui, jos cilindrai dėl specialaus sandariklio yra suprojektuoti taip, kad jų apsaugos klasė yra IP69K (statinė). Tai reiškia, kad juos taip pat galima lengvai valyti aukšto slėgio garų srovės valytuvu. Jie taip pat turi daugybę elektroninių funkcijų. Be kita ko, galima reguliuoti jų eigą ir greitį. Pavaros gali būti patogiai parenkamos ir konfigūruojamos naudojantis internetine priemone.



LD serija:

LD75 elektrinis cilindras specialiai sukurtas naudoti ekstremaliomis sąlygomis, pavyzdžiui, žemės ūkio mašinose, visureigiuose, komunalinėse mašinose ir jūroje. Aplinkos temperatūra nuo -40 iki 85 °C elektriniam cilindrui yra tokia pat sunki, kaip ir stiprios statybinės mašinos vibracijos. Dėl aukštos IP69K (statinės) apsaugos klasės korpusas be jokių problemų atlaiko net aukšto slėgio ir (arba) garų valytuvo srovę. LD75 galima naudoti su didžiausia tempimo ir gniuždymo jėga iki 750 N ir didžiausia bepakope eiga iki 130 mm, kai važiavimo greitis iki 50 mm/s.



Linijinė pavara LD1000 yra priežiūros nereikalaujanti naujausios kartos didelio našumo pavara, kurią galima rinktis iš dviejų variantų su IP69K (statine) apsaugos klase. LD1000C modelio variantas (su valdikliu) turi korpuse visiškai integruotą, atnaujinamą valdiklį ir, be kita ko, tinka sinchroniniam kelių pavarų darbui. Identiškame LD1000E modelio variante vietoj valdiklio įrengti galiniai jungikliai. LD1000 galima naudoti iki 1 000 mm eigai ir 10 000 N didžiausiai jėgai, esant iki 156 mm/s greičiui. Jis užtikrina saugų naudojimą šaltomis ir karštomis sąlygomis nuo -20 iki +65 °C temperatūroje.

Daugiau naujienų

Trys nauji pasukami monitoriaus laikikliai, užtikrinantys maksimalų lankstumą ir patogumą naudotojui
Išsamus produktų, skirtų vidiniam prekių srautui, asortimentas
Naujos slankiojančios kreipiančiosios su pritaikyta padėtimi
Stabilus dvigubo vamzdžio blokas kompensuoja didelius lenkimo momentus

01.06.2023 01:05

Valdymo pokyčiai
Björnas Riechersas perima "RK Rose+Krieger GmbH" valdymą iš Dr. Gregoro Langerio