Katalogas

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

11.05.2024 01:05

"RK Rose+Krieger" papildo RK monitoriaus tvirtinimo sistemą

Trys nauji pasukami monitoriaus laikikliai, užtikrinantys maksimalų lankstumą ir patogumą naudotojui

Monitoriai, jutikliniai skydeliai, ekranai ir valdymo korpusai yra būtini visose pramonės srityse ir mobiliosiose mašinose. Juos reikia ne tik lanksčiai išdėstyti, bet ir saugiai pritvirtinti - ir įvairiose vietose. Todėl "RK Rose+Krieger" plečia RK monitorių laikiklių, skirtų prijungti prie apvalių ar kvadratinių vamzdžių sistemų, sistemą trimis naujais pasukamaisiais modeliais, skirtais montuoti ant plokščių paviršių.



Kaip ir esamas asortimentas, naujieji monitorių laikikliai suteikia visapusišką lankstumą, atsižvelgiant į galinių įrenginių prijungimo matmenis. Monitoriai, operaciniai korpusai ir pan. jungiami per universalias jungiamąsias angas, angas su vidiniu sriegiu arba pasirinktinai per RK jungiamąsias plokšteles pagal VESA standartą 50/75/100. Be saugaus tvirtinimo prie plokščių paviršių, visų trijų monitorių laikiklių keliamoji galia yra 10 kg statinė arba 3 kg dinaminė. Trijų naujų modelių taikymo sritys - nuo pramoninių darbo vietų ir ekranų ant konvejerių linijų iki pramoninių sunkvežimių ir t. t.



Monitoriaus laikiklis "Console"

Monitoriaus laikiklis "Console" turi kvadratinį tvirtinimą prie paviršiaus su keturiomis jungiamosiomis skylėmis. Jį galima pasukti 180° kampu su 15° nuokrypiu per paviršiaus montavimo pusėje esantį posūkio tašką. Prietaiso prijungimo pusėje yra rutulinis reguliavimas, leidžiantis pasukti 60° kampu visomis kryptimis ir laisvai pasukti. Kai rutulinis reguliavimas ir posūkio taškas nustatomi, juos galima užfiksuoti be įrankių, naudojant spaustuvinę svirtį arba žvaigždės formos rankeną. Užrakto mechanizmas užtikrina, kad prie monitoriaus laikiklio pritvirtintas prietaisas išliktų tvirtai pritvirtintas net ir esant dinaminėms apkrovoms, kurias sukelia svyravimai, vibracija, smūgiai ir t. t., pvz, užrakto mechanizmas užtikrina, kad prie monitoriaus laikiklio pritvirtintas prietaisas saugiai išliktų savo vietoje net ir veikiamas dinaminių apkrovų, pavyzdžiui, atsirandančių ant mašinų arba judant mobiliai mašinai.



Monitoriaus laikiklis su dvigubu rutuliuku

Monitoriaus laikiklis su dvigubu rutuliuku turi abiejose pusėse esantį rutuliuką su 60° posvyriu visomis kryptimis ir laisvu sukimu. Kiekvieną rutulinį reguliavimą galima saugiai užfiksuoti be įrankių, naudojant fiksavimo svirtį. Abiejose pusėse esantis rutulinis reguliavimas suteikia didelį lankstumą nustatant prijungtų prietaisų padėtį. Su monitoriaus laikikliu su dvigubu rutuliuku "RK Rose+Krieger" siūlo alternatyvą rinkoje esančioms nusistovėjusioms serijoms.



Monitoriaus laikiklis su dvigubu rutuliuku pasukamas

Trečiasis variantas, palyginti su monitoriaus laikikliu su dvigubu rutuliuku, turi 180° posūkio tašką su 15° fiksatoriumi centre. Šiuo atveju padėtį taip pat galima patikimai užfiksuoti naudojant fiksavimo svirtis arba žvaigždės formos rankeną. Šis monitoriaus laikiklis su sukimosi tašku centre ir dvigubais rutuliukais abiejose pusėse užtikrina didžiausią lankstumą reguliuojant pritvirtintus prietaisus.

Daugiau naujienų

Tvirti elektriniai balionai, skirti naudoti patalpose ir lauke
Išsamus produktų, skirtų vidiniam prekių srautui, asortimentas
Naujos slankiojančios kreipiančiosios su pritaikyta padėtimi
Stabilus dvigubo vamzdžio blokas kompensuoja didelius lenkimo momentus

01.06.2023 01:05

Valdymo pokyčiai
Björnas Riechersas perima "RK Rose+Krieger GmbH" valdymą iš Dr. Gregoro Langerio