Katalogas

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

25.02.2023 00:02

"Supfina Fact" premjera Europoje

"Supfina", viena iš pirmaujančių paviršiaus apdailos sprendimų tiekėjų, šių metų parodoje "Global Industrie" Lione, 4 salėje, C156 stende, suinteresuotoms šalims pristatys naujovę - superapdailos mašiną "Supfina Fact"."

Parodoje "Global Industrie 2023" naujasis "Supfina Fact" superfinišo apdirbimo priedas pirmą kartą bus pristatytas Europos specialistų auditorijai.

Greitas įrankio keitimas
Naujasis "Supfina Fact" diržinės apdailos priedas, pasižymintis nedideliu ir kompaktišku dizainu, idealiai tinka naudoti bokštinėse tekinimo staklėse. Paviršiaus kokybė, kurią galima pasiekti, yra daug geresnė už tą, kurią galima pasiekti įprastai tekinant. Tai reiškia, kad galima patenkinti net pačius reikliausius paviršiaus reikalavimus.

Superfinišavimo priedas "Fact"

- Maža kompaktiška konstrukcija, skirta tvirtinti prie tekinimo staklių revolverio

- Osciliacijos ir juostos tiekimo pavara per centrinę pavarą iš revolverio.per centrinę pavarą iš tekinimo staklių bokštelio

- Plovimas per bokštelį į slėginį velenėlį

- Nereikia jokių papildomų terpės jungčių

-galimas pritaikymas įvairioms bokštelių sistemoms

- Osciliacijos išjungimas, kad būtų galima apdirbti be sukimosi, su mūsų specialia pavarų dėže

- Aukščiausios kokybės paviršiai

Pasaulinė paviršiaus apdailos technologijų lyderė "Supfina" siūlo suderintas stakles ir sprendimus jūsų apdirbimo užduotims - nuo mažų priedų iki pilnų apdirbimo centrų su automatizavimu:

- Superfinišavimas

- Paviršių apdaila

- Smulkus šlifavimas

- Dvigubo paviršiaus šlifavimas

- Priedai

- Automatizavimas ir robotika



Sprendimai iš vienų rankųSprendimai išvienų rankų
Būdama sprendimų teikėja, "Supfina" nepradeda nuo staklių kūrimo ir gamybos, bet konsultuoja suinteresuotąsias šalis ir klientus dėl jų individualių uždavinių, tvirtina kokybės parametrus ir netgi atlieka savo tyrimus, kad sukurtų tinkamą apdirbimo sprendimą. Vėliau atsižvelgiama į vėlesnį integravimą į esamas gamybos struktūras, taip pat atsižvelgiama į ateities automatizavimo ir IT infrastruktūrą.

Šiuo metu ypač daug dėmesio skiriama pakrovimo ir iškrovimo automatizavimui, taip pat procesų automatizavimui su robotų pagalba. "Mūsų klientai vis dažniau pageidauja sudėtingų gamybos procesų sistemų, - aiškina verslo padalinio vadovas Dominikas Maieras, - tiek sudėtingos automatikos, tiek prieš ir po jos vykstančių procesų apdorojimo, mes siūlome sprendimą."

Nuo techninės priežiūros, gamybos ir procesų palaikymo iki individualių mokymų - siūlomas platus ir modernus paslaugų spektras.

Daugiau naujienų

Riedėjimo guolių pramonė atsilieka, kai kalbama apie autonominę gamybą

"Supfina" yra "Siemens Solid Edge" CAD sistemos "Hero Customer 2024" klientas.

"Supfin...

"Supfina", kaip viena iš pirmaujančių paviršių apdailos sprendimų tiekėjų, šių metų "Grindtec" parodoje Leipcige, 5 salėje, E04 stende, individualiai konsultuos suinteresuotąsias šalis visais su dvigubo paviršiaus šlifavimu susijusiais klausimais."
Taip, ir kelis kartus!
"Aukšto tikslumo paviršių apdailos sprendimai" - toks yra "Supfina" 132 kv. m ploto C10 stendo 10 salėje, gegužės 17-20 d. Štutgarte vyksiančioje parodoje "GrindingHub", šūkis.

06.12.2021 02:00

"Supfina" yra puikus ...
"Supfina" šių metų "ife Award 2021" konkurse "Innovationspreis Losgröße 1+" laimėjo 3-iąją vietą.