Katalogas

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

28.03.2022 05:03

Naujoviškos didelio tikslumo paviršiaus apdirbimo technologijos parodoje "GrindingHub

"Aukšto tikslumo paviršių apdailos sprendimai" - toks yra "Supfina" 132 kv. m ploto C10 stendo 10 salėje, gegužės 17-20 d. Štutgarte vyksiančioje parodoje "GrindingHub", šūkis.

" Supfina Grieshaber GmbH & Co." pranešimas spaudai KG, 2022 m. kovo 24 d.

Naujame tarptautiniame šlifavimo technologijų centre "GrindingHub" bendrovė "Supfina" pateiks informaciją apie svarbiausias technologijas "Superfinish", "Planfinish", "Double Surface Grinding" ir "Fine Grinding", taip pat apie ekonomiškus automatizavimo ir robotų valdomos paviršiaus apdailos sprendimus.

Įmonė laiko savo atsakomybę siūlydama klientams visapusišką pagalbą ir sprendimus visose paviršiaus apdailos srityse: tiek kuriant ir gaminant optimalų paviršių, tiek gaminant gamybos mašiną ir ją automatizuojant, tiek integruojant apdirbimo procesą naudojant robotų pagalbą.

Pasaulinė paviršiaus apdailos technologijų lyderė "Supfina" kuria ir gamina suderintas stakles ir sprendimus, skirtus apdirbimo užduotims - nuo mažų priedų iki pilnų apdirbimo centrų su automatizavimu.

"Savo klientams siūlome išbaigtus sprendimus inovatyviai ir į ateitį orientuotai itin sudėtingų komponentų gamybai", - sako Volfache įsikūrusios staklių gamintojos ir sprendimų teikėjos generalinis direktorius Christophas Siegelis



Daugiau naujienų

Riedėjimo guolių pramonė atsilieka, kai kalbama apie autonominę gamybą

"Supfina" yra "Siemens Solid Edge" CAD sistemos "Hero Customer 2024" klientas.

"Supfin...

"Supfina", viena iš pirmaujančių paviršiaus apdailos sprendimų tiekėjų, šių metų parodoje "Global Industrie" Lione, 4 salėje, C156 stende, suinteresuotoms šalims pristatys naujovę - superapdailos mašiną "Supfina Fact"."
"Supfina", kaip viena iš pirmaujančių paviršių apdailos sprendimų tiekėjų, šių metų "Grindtec" parodoje Leipcige, 5 salėje, E04 stende, individualiai konsultuos suinteresuotąsias šalis visais su dvigubo paviršiaus šlifavimu susijusiais klausimais."
Taip, ir kelis kartus!

06.12.2021 02:00

"Supfina" yra puikus ...
"Supfina" šių metų "ife Award 2021" konkurse "Innovationspreis Losgröße 1+" laimėjo 3-iąją vietą.