Katalogas

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

06.12.2021 02:12

"Supfina" yra puikus ...

"Supfina" šių metų "ife Award 2021" konkurse "Innovationspreis Losgröße 1+" laimėjo 3-iąją vietą.

Ife globėjas

Projektų, sutarčių ir pavieniai gamintojai yra svarbus vokiškai kalbančio regiono ekonomikos variklis. Tarp jų yra daug "eksporto pasaulio čempionų" ir "paslėptų čempionų". Tačiau visuomenės suvokime šios įmonės, kurių dauguma yra vidutinio dydžio, deja, atlieka tik antraeilį vaidmenį, todėl "ife" norėtų joms suteikti sceną ir Europoje.

Nuo 2018 m. lapkričio mėn. individualių gamintojų tinklą "ife" globoja Europos ekonomikos senato pirmininkas, Europos Parlamento narys Dr. Ingo Friedrichas (ats.).

Apdovanojimas:

Naujienų agentūra "Bloomberg" Vokietiją 2020 m. įvertino kaip inovatyviausią pasaulio valstybę. Už šį reitingą šalis daugiausia dėkinga savo stipriam inžinerijos sektoriui ir ne mažiau svarbūs yra jos projektai ir pavieniai gamintojai. Skirtingai nei serijiniai gamintojai, šios įmonės nuolat susiduria su naujais iššūkiais kiekvienam klientui, todėl turi būti itin novatoriškos, kad atitiktų reikalavimus. Tai, kad projektiniai ir individualūs gamintojai yra vieni iš pagrindinių inovacijų variklių ekonomikoje, visuomenės suvokime dažnai vaidina tik antraeilį vaidmenį. Šią padėtį norėtų pakeisti ife, teikdama "Lot Size 1+" inovacijų apdovanojimą.

Dėl šios priežasties ife - "make-to-order" gamintojų tinklas - apdovanoja įmones už "make-to-order" gamybos plėtrą ir procesus, kurie sėkmingai įveikia pagrindinius rinkos iššūkius, taikydami įspūdingas inovacijas.

Šiuo apdovanojimu ir išskirtiniais apdovanotų dalyvių rezultatais siekiama atkreipti deramą dėmesį į "make-to-order" gamintojus.

Daugiau naujienų

Riedėjimo guolių pramonė atsilieka, kai kalbama apie autonominę gamybą

"Supfina" yra "Siemens Solid Edge" CAD sistemos "Hero Customer 2024" klientas.

"Supfin...

"Supfina", viena iš pirmaujančių paviršiaus apdailos sprendimų tiekėjų, šių metų parodoje "Global Industrie" Lione, 4 salėje, C156 stende, suinteresuotoms šalims pristatys naujovę - superapdailos mašiną "Supfina Fact"."
"Supfina", kaip viena iš pirmaujančių paviršių apdailos sprendimų tiekėjų, šių metų "Grindtec" parodoje Leipcige, 5 salėje, E04 stende, individualiai konsultuos suinteresuotąsias šalis visais su dvigubo paviršiaus šlifavimu susijusiais klausimais."
Taip, ir kelis kartus!
"Aukšto tikslumo paviršių apdailos sprendimai" - toks yra "Supfina" 132 kv. m ploto C10 stendo 10 salėje, gegužės 17-20 d. Štutgarte vyksiančioje parodoje "GrindingHub", šūkis.