Katalogas

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

06.02.2023 01:02

Dvigubas šlifavimas - efektyvus kaip niekada anksčiau

"Supfina", kaip viena iš pirmaujančių paviršių apdailos sprendimų tiekėjų, šių metų "Grindtec" parodoje Leipcige, 5 salėje, E04 stende, individualiai konsultuos suinteresuotąsias šalis visais su dvigubo paviršiaus šlifavimu susijusiais klausimais."

Parodoje "Grindtec 2023" Volfache įsikūrusi mašinų gamintoja "Supfina" daugiausia dėmesio skirs dvipusiam šlifavimui. Daugiausia dėmesio bus skiriama konsultacijoms dėl visų su procesu ir naujai sukurta SDC sistema susijusių iššūkių.

Iki 40 proc. sutaupytų lėšų

Naujausios kartos "Supfina" "Planet V" serijos staklėse dvigubo šlifavimo, dar vadinamo diskiniu šlifavimu, galimybės pakilo į naują lygį. Be patentuoto šlifavimo proceso navigacijos pakreipimo ir vizualizavimo, daugiausia dėmesio skiriama SDC (Smart Dressing Cycle - išmanusis šlifavimo ciklas), leidžiančiam sutaupyti iki 40 % sąnaudų, palyginti su įprastomis sistemomis.

Itin standi staklių lova leidžia šlifuoti plieną, sukepintą metalą, spalvotąjį metalą, plastiką, keramiką ir stiklą. Priklausomai nuo įrankio konfigūracijos ir medžiagos, du galingi varikliai pasiekia didesnį nei 1 mm nuėmimo greitį, o ciklo trukmė gerokai mažesnė nei viena sekundė. Vos vienu važiavimu detalė apdirbama su vidutine plius/minus 0,003 mm paklaida.

Lankstūs procesai

"Supfina Planet V" serijos staklės siūlo ne tik klasikinį šlifavimą, bet ir kitas procesų galimybes. Švytuoklinis šlifavimas užtikrina maksimaliai vienodą storį, nes šlifavimo tarpas svyruoja ir kai kuriais atvejais gali užkirsti kelią tolesniam smulkiam šlifavimui. Kitas proceso tipas - daugkartinis šlifavimas, kai komponentai pro šlifavimo tarpą praleidžiami kelis kartus. Šis procesas padeda pasiekti, kad, esant dideliam atsargų nuėmimui, atsargos būtų pašalintos be papildomo apdirbimo.

Sprendimai iš vieno šaltinio

Kaip sprendimų teikėja, "Supfina" nepradeda nuo staklių kūrimo ir gamybos, bet konsultuoja suinteresuotąsias šalis ir klientus dėl jų individualių iššūkių, tvirtina kokybės parametrus ir netgi atlieka savo tyrimus, kad sukurtų tinkamą apdirbimo sprendimą. Į vėlesnę integraciją į esamas gamybos struktūras atsižvelgiama lygiai taip pat, kaip ir į ateities automatizavimo ir IT infrastruktūros integravimą.

Šiuo metu ypač daug dėmesio skiriama pakrovimo ir iškrovimo automatizavimui iki robotų palaikomo procesų automatizavimo. "Mūsų klientai vis dažniau reikalauja sudėtingų gamybos procesų sistemų, - aiškina Dominikas Maieris, verslo padalinio vadovas, - mes siūlome sprendimus, nesvarbu, ar tai būtų sudėtingas automatizavimas, ar aukštesnio ir žemesnio lygio apdorojimas."

Nuo techninės priežiūros, gamybos ir procesų palaikymo iki individualių mokymų - siūlomas platus ir šiuolaikiškas paslaugų spektras.

Daugiau naujienų

Riedėjimo guolių pramonė atsilieka, kai kalbama apie autonominę gamybą

"Supfina" yra "Siemens Solid Edge" CAD sistemos "Hero Customer 2024" klientas.

"Supfin...

"Supfina", viena iš pirmaujančių paviršiaus apdailos sprendimų tiekėjų, šių metų parodoje "Global Industrie" Lione, 4 salėje, C156 stende, suinteresuotoms šalims pristatys naujovę - superapdailos mašiną "Supfina Fact"."
Taip, ir kelis kartus!
"Aukšto tikslumo paviršių apdailos sprendimai" - toks yra "Supfina" 132 kv. m ploto C10 stendo 10 salėje, gegužės 17-20 d. Štutgarte vyksiančioje parodoje "GrindingHub", šūkis.

06.12.2021 02:00

"Supfina" yra puikus ...
"Supfina" šių metų "ife Award 2021" konkurse "Innovationspreis Losgröße 1+" laimėjo 3-iąją vietą.