Katalogas

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Supfina Grieshaber GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

31.01.2023 02:01

Ar mechanikos inžinerija gali būti tvari?

Taip, ir kelis kartus!

Gamindami savo mašinas jau taupome energiją ir šaliname atliekas. Perspektyvus pastato valdymas taip pat sumažina šildymui, apšvietimui ir elektrai reikalingos energijos sąnaudas. Tačiau taip pat prisidedame prie klientų naudojamų išteklių mažinimo dėl mažo suvartojimo ir ilgo darbo laiko.

Ypač didžiuojamės savo paviršiaus apdirbimo sistemomis, dėl kurių šiandieninės aplinkai draugiškos technologijos tampa įmanomos.

Ne tik dideli, bet ir daugybė mažų dalykų prisideda prie tvarumo ir užtikrina geresnį rytojų.

Tausoja išteklius
Dar 1930 m. buvo nustatyta, kad guolis, apdorotas "Superfinish" priemone, ne tik tyliau ir ilgiau tarnauja, bet ir reikalauja mažiau energijos. Bendrovė "Supfina" toliau tobulino šį "Superfinish" procesą ir šiandien jis yra būtinas visur, kur tik judama.

Taigi tvarumas nuo pat pradžių buvo neatsiejama bendrovės "Supfina" dalis.

Elektromobilumas be "Superfinish"?
Vargu ar įmanoma.
Elektromobiliuose daug kas juda, o mažos trinties komponentų paviršiai yra ekonomiško energijos naudojimo prielaida, taigi ir ilgesnio nuvažiuojamo atstumo sąlyga.

Todėl kiekviename guolio taške - variklyje, ašyse ar ratų guoliuose - turi būti užtikrinta ne tik maksimali rida, bet ir minimali trintis.

Dešimtmečius vykdytų mokslinių tyrimų ir plėtros pagrindas - šiandien šie reikalavimai tenkinami taikant modernią superapdailos technologiją.

Nes guolių kokybė turi tiesioginę įtaką transporto priemonės ridai.

Mažesnė trintis = didesnis efektyvumas.
"Supfina" turi sprendimą.

Vėjo turbiną sudaro daugybė skirtingų guolių - nuo mažų generatoriuose iki didžiulių, skirtų pulpitui ir rotoriaus velenui sukti. Kiekvienas iš šių guolių turi pasižymėti kuo mažesne trintimi, didele laikomąja galia ir itin ilgu tarnavimo laiku.

Visi trys reikalavimai neišsprendžiami be tobulo paviršiaus. "Supfina" gaminama "Superfinish" užtikrina optimalų visų guolių komponentų paviršių ir taip prisideda prie ekologiškos energijos gamybos naudojant vėjo energiją visame pasaulyje.

Stabdžiai aplinkai.
"Supfina" turi technologiją.

Siekiant sumažinti didžiulę smulkiųjų dulkių taršą ir jos poveikį aplinkai, reikia kurti ir naudoti ne tik naujas pavaros sistemas, bet ir naujus stabdžius.

Dėl stabdžių trinkelių dilimo ant lietų diskų išsiskiria daug smulkiųjų dulkių. Būtent čia "Supfina" ir jos partneriai sukūrė naują sistemą:

Lazeriu arba šaltųjų dujų purškimo būdu ant stabdžių diskų užtepamas apsaugos nuo nusidėvėjimo sluoksnis, o paskui, naudojant specialiai tam pritaikytas "Supfina" dvipusio šlifavimo stakles, tiksliai išgaunamas optimalus paviršius. Tai sumažina dilimą ir pailgina tarnavimo laiką - dvigubas privalumas mūsų aplinkai!

1250 kv. m fotovoltinė sistema.
Mūsų indėlis.

685 Saulės moduliai, 1250 kv. m plotas, 250 kWp galia ir 100 t CO2 per metus - tokie įspūdingi "Supfina" gamyklos pastato stogo fotovoltinės sistemos skaičiai.

Numatoma metinė išeiga - 260 000 kWh, taigi per metus ji pagamina tiek elektros energijos, kiek per metus suvartoja 65 namų ūkiai.

Ši investicija - tai dar vienas žingsnis į planetos ir įmonės ateitį.

Protingas pastato valdymas
mūsų aplinkai
"Supfina" labai anksti pasirinko CO2 neutralizuojančią šildymo sistemą. Kiti aplinkosaugos projektai - energiją taupantis LED salės apšvietimas su automatiniu šviesos valdymu ir fotovoltinė sistema. Kiekvienas iš jų yra žingsnis link didesnio "Supfinos" neutralumo klimato atžvilgiu.

Kitas žingsnis jau matomas: netrukus bus padvigubintas fotovoltinės sistemos pajėgumas.

 

Daugiau naujienų

Riedėjimo guolių pramonė atsilieka, kai kalbama apie autonominę gamybą

"Supfina" yra "Siemens Solid Edge" CAD sistemos "Hero Customer 2024" klientas.

"Supfin...

"Supfina", viena iš pirmaujančių paviršiaus apdailos sprendimų tiekėjų, šių metų parodoje "Global Industrie" Lione, 4 salėje, C156 stende, suinteresuotoms šalims pristatys naujovę - superapdailos mašiną "Supfina Fact"."
"Supfina", kaip viena iš pirmaujančių paviršių apdailos sprendimų tiekėjų, šių metų "Grindtec" parodoje Leipcige, 5 salėje, E04 stende, individualiai konsultuos suinteresuotąsias šalis visais su dvigubo paviršiaus šlifavimu susijusiais klausimais."
"Aukšto tikslumo paviršių apdailos sprendimai" - toks yra "Supfina" 132 kv. m ploto C10 stendo 10 salėje, gegužės 17-20 d. Štutgarte vyksiančioje parodoje "GrindingHub", šūkis.

06.12.2021 02:00

"Supfina" yra puikus ...
"Supfina" šių metų "ife Award 2021" konkurse "Innovationspreis Losgröße 1+" laimėjo 3-iąją vietą.