Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

06.02.2023 00:02

Nauji "Eppendorf" 25 ml kūginių mėgintuvėlių variantai dar geresniam mėginių išgavimui

Paskutinė "Eppendorf" mėgintuvėlių naujovė - 25 ml formato kūginis mėgintuvėlis - turi naujas versijas: Amber, Protein LoBind® ir DNA LoBind®.

Naujoviška gintaro spalvos 25 ml kūginių mėgintuvėlių medžiaga yra labai skaidri, tačiau kartu veiksmingai apsaugo mėginį nuo mažo bangų ilgio šviesos. Tokiu būdu skysčio perkėlimo metu galima saugiai stebėti pipetės antgalio panardinimą, o tai padeda išvengti kryžminės taršos.

Protein LoBind Conical Tubes sumažina nespecifinių baltymų ir peptidų mėginių prilipimo prie mėgintuvėlių sienelių riziką. Taip užtikrinamas geriausias įmanomas mėginių atkūrimas, o tai ypač svarbu dirbant su mažos pradinės koncentracijos mėginiais.

"DNA LoBind Conical Tubes" padeda optimizuoti DNR atkūrimą ruošiant ir laikant realaus laiko PGR kvantifikacijoms. Indo pasirinkimas gali turėti įtakos DNR standartinių plokštelių paruošimo patikimumui, naudojamam tikralaikės PGR tyrimuose absoliučiam kiekybiniam nustatymui. Tai galima pastebėti, pavyzdžiui, dėl nukleino rūgščių sulaikymo induose, naudojamuose serijiniam standartų skiedimui ir laikymui.

Daugiau naujienų

Su "Mastercycler® X40" jūsų kasdienė laboratorinė veikla bus ne tik patikima ir efektyvi, bet...

"Takara Bio Inc" ("Takara Bio") ir "Eppendorf SE", dvi pirmaujančios gyvybės mokslų pramonės įmonės, džiaugiasi galėdamos pranešti apie bendradarbiavimą pagal strateginę bendros prekybos sutartį.
akcijos 2023 m. rugsėjo 01 d. - 2023 m. gruodžio 31 d
"Eppendorf" pripažįsta, kad plastikinės eksploatacinės medžiagos laboratorijoje vaidina svarbų vaidmenį. Tuo pat metu suprantame, kad šiuolaikinio mokslo reikalavimų ir rūpinimosi aplinka derinimas yra pagrindinis gyvybės mokslų laboratorijos valdymo iššūkis. Todėl laikomės principo "Sumažinti, pakartotinai naudoti, perdirbti" visur, kur tik įmanoma, ir vis dažniau naudojame biologines žaliavas.

Šiais metais Hamburge įsikūrusi gyvybės mokslų bendrovė "Eppendorf SE" jau 28-ąjį kartą skiria pr...

"Eppendorf Xplorer®" ir "Xplorer plus" vienkanalėms pipetėms "My Green Lab®" suteikė ACT&...