Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

09.08.2024 01:08

Efektyvi rankinio ir automatinio pipetavimo sąveika

Efektyvi rankinio ir automatinio pipetavimo sąveika "Eppendorf" pristato naują modernią 96 kanalų skysčių tvarkymo sistemą:

epMotion® 96 Flex.

Prietaisą galima tiesiogiai priskirti kategorijai: Naujasis "epMotion® 96 Flex" yra tarp rankinių elektroninių pipetų ir visiškai automatizuotų pipetavimo sistemų. Todėl jis užtikrina gerokai didesnį efektyvumą ir leidžia padidinti našumą, palyginti su rankiniu pipetavimu. Jis taip pat yra ekonomiška alternatyva visiškai automatizuotoms skysčių tvarkymo sistemoms ir užima mažiau vietos ant laboratorinio stalo. Dėl kompaktiško dydžio ir protingai išdėstytų valdymo elementų prietaisą be problemų galima naudoti ir steriliuose darbo staluose.

"epMotion® 96 Flex" dozavimo galvutes galima greitai ir be įrankių pakeisti, todėl be vargo pritaikyti skirtingiems tūrių diapazonams. Pradedant naudoti šią sistemą, galima įsigyti dvi dozavimo galvutes, apimančias 0,5-300 μl ir 5-1000 μl tūrio diapazonus.

"epMotion® 96 Flex" turi jutiklinį ekraną su intuityvia valdymo programine įranga, kuri užtikrina patogų ir tikslų valdymą.

Sukalibruota pagal naująjį ISO 23783-2 standartą, "epMotion® 96 Flex" pasižymi puikiu pipetavimo tikslumu ir preciziškumu.

ši sistema naudojama ne tik rankinėse darbo eigose, bet ir kaip vertingas didelių automatizuotų sistemų priedas. Atlikdama "padavėjo" vaidmenį, ji gali būti naudojama plokštelėms paruošti tolesniam automatizuotam apdorojimui.

Universali "epMotion® 96 Flex" papildo tiek rankines, tiek automatizuotas darbo eigas ir puikiai dera įvairiose srityse - nuo molekulinės biologijos iki ląstelių kultūrų.

https://www.eppendorf.com/en/flex-up-your-team/

Daugiau naujienų

Bioprocesų kūrime duomenys yra raktas į sėkmę. Būtina suprasti, kurie svarbiausi proceso parametr...

ACT (angl. Accountability, Consistency, and Transparency) etiketės veikia panašiai kaip maist...

Gyvybės mokslų laboratorijose, kur tikslumas ir grynumas yra neginčijami dalykai, aplinkai nekenk...

"Investigators 2024" atitenka Clemensui Plaschkai, Austrija

Nepriklausoma žiuri, kuriai pirmininkavo profesorė Laura Machesky, 20 000 eurų premiją skyrė Clem...

Laboratorijos priklauso nuo didelio našumo ir patikimumo plokštelių, kurias jos naudoja didelio n...