Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

28.08.2024 01:08

"Eppendorf" tobulina bioprocesų stebėseną ir analizę, pristatydama "BioNsight" debesijos programinę įrangą

Bioprocesų kūrime duomenys yra raktas į sėkmę. Būtina suprasti, kurie svarbiausi proceso parametrai turi įtakos ląstelių augimui, produkto išeigai ir svarbiausioms kokybės savybėms, trumpai tariant, greitai sukurti sėkmingus procesus. Bioproceso duomenys iš skirtingų proceso eigų, gauti naudojant įvairius linijinius jutiklius ir išorinius analizatorius, yra tarsi atskiros dėlionės dalys. "Eppendorf" pristato "BioNsight cloud" - naują debesų kompiuterijos programinės įrangos sprendimą, skirtą bioprocesams stebėti ir analizuoti. Ji palengvina bioprocesų duomenų konsolidavimą ir analizę vienoje centrinėje vietoje, padeda išspręsti šią dėlionę ir gauti įžvalgų iš duomenų.

BioNsight cloud yra visiškai integruota į Eppendorf bioprocesų valdymo programinę įrangą DASware® control 6. Tai leidžia automatizuotai perkelti duomenis iš "DASware control 6" į debesį realiuoju laiku. Taip pat galima įkelti neprisijungus duomenis iš išorinių analizės prietaisų, duomenis iš istorinių paleidimų ir proceso duomenis iš kitų įmonių bioprocesų valdiklių.
Analizuokite ir remkitės duomenimis: Duomenis galima kontekstualizuoti ir taip gauti dar gilesnių įžvalgų: Duomenis iš skirtingų ciklų galima lengvai sinchronizuoti ir palyginti, todėl lengviau nustatyti įvairių ciklų ir mastelių dėsningumus, pagreitinti kūrimo procesą ir užtikrinti nuoseklią kokybę bei proceso našumą.

Nuotolinė stebėsena: "BioNsight" debesis leidžia nuotoliniu būdu stebėti bioprocesus, valdomus "DASware control 6" bioprocesų valdymo programine įranga. Tai reiškia, kad naudotojai visada žino, kaip vyksta jų bioprocesai, ir gali greičiau priimti tinkamus sprendimus dar vykstant procesui.
Supaprastinti prieigą prie duomenų ir bendradarbiavimą: Bioprocesų duomenys "BioNsight" debesyje pasiekiami iš bet kurios vietos ir visiems, kuriems savininkas suteikė įgaliojimus. Kuriant "BioNsight" debesiją daug dėmesio skirta aukščiausiems duomenų saugumo standartams. Prieglobos ir prieglobos vieta sukurta naudojant "Microsoft® Azure" technologiją, todėl naudotojui suteikiama garantija, kad duomenys yra gerai apsaugoti, tačiau prieinami.
Jill Perez, "Solugen" (JAV) mokslininkė, vertino produktą jo kūrimo metu ir paaiškina jo privalumus: "BioNsight cloud" galimybė saugoti kiekvieno fermentacijos proceso duomenis pasirodė esanti neįkainojama, nes leidžia lengvai palyginti visų bioreaktorių duomenis. Jo internetinės funkcijos leidžia peržiūrėti bandymus realiuoju laiku, prieinamus net mobiliuosiuose įrenginiuose. Be to, grafikų funkcija supaprastina duomenų vizualizavimą, todėl be vargo galima palyginti ankstesnius ir dabartinius bandymus."

https://www.eppendorf.group/BioNsight-cloud

Daugiau naujienų

Efektyvi rankinio ir automatinio pipetavimo sąveika "Eppendorf" pristato naują modernią 96 kanalų...

ACT (angl. Accountability, Consistency, and Transparency) etiketės veikia panašiai kaip maist...

Gyvybės mokslų laboratorijose, kur tikslumas ir grynumas yra neginčijami dalykai, aplinkai nekenk...

"Investigators 2024" atitenka Clemensui Plaschkai, Austrija

Nepriklausoma žiuri, kuriai pirmininkavo profesorė Laura Machesky, 20 000 eurų premiją skyrė Clem...

Laboratorijos priklauso nuo didelio našumo ir patikimumo plokštelių, kurias jos naudoja didelio n...