Katalogas

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

12.09.2024 01:09

Nepakeičiamas gaminant formas ir įrankius

"norelem" plečia standartinių dalių asortimentą

"norelem" klientai dabar gali rasti didelį standartinių dalių, skirtų liejimo formų ir įrankių gamybai, pasirinkimą. Standartinės dalys - tai standartizuoti elementai, montuojami įrankių, formų ar mašinų dalių skylėse ar įdubose, kad būtų užtikrintas sklandus ir tikslus dalių judėjimas ir sumažintas šoninis poslinkis.

Iš viso visą "norelem" asortimentą papildė 18 gaminių šeimų ir apie 2 300 elementų. Nauji gaminiai apima kreipiančiuosius stulpelius ir kreipiamuosius kaiščius, taip pat kreipiamąsias įvores, kreipiamuosius vamzdelius ir slankiąsias plokšteles.



Geros gairės

viena vertus, "norelem" siūlo kreipiančiuosius stulpelius - cilindrinius strypus, pagamintus iš grūdinto plieno, kuriais galima tiksliai vertikaliai suderinti judančias dalis ir užtikrinti stabilų vedimą. Taip pat iš grūdinto plieno gaminami "norelem" kreipiamieji kaiščiai - cilindriniai kaiščiai, kurie tiksliai įsistato į kreipiamųjų stulpelių skyles.

Taip pat galima įsigyti kreipiamųjų įvorių, kreipiamųjų vamzdelių ir slankiojančiųjų plokštelių, pagamintų iš bronzos su grafito įdėklais arba grūdinto plieno. Speciali medžiagų sudėtis suteikia elementams didelį mechaninį atsparumą ir daro juos atsparius apkrovoms bei smūgiams. Grafito įdėklas, kaip savaime sutepantis elementas, sumažina trintį, sumažina slankiojančiųjų elementų ir judančių dalių dilimą ir taip prailgina įrankio tarnavimo laiką.



Daugybė standartinių dalių privalumų

Naudojant standartines "norelem" dalis pagerėja įrankio ar formos judesių valdymas ir stabilumas. Todėl jos yra nepakeičiamos liejimo formose, perforavimo įrankiuose ir kituose tiksliuosiuose įrenginiuose. Kaip standartinės, beveik nereikalaujančios priežiūros sudedamosios dalys, jos garantuoja gamybos procesų pakartojamumą, nuolatinę aukštą kokybę ir sudedamųjų dalių ilgaamžiškumą. Juos galima greitai surinkti, išardyti ar pakeisti, jie padeda išvengti daug laiko reikalaujančio perdarymo ir intensyvios techninės priežiūros, todėl pašalinami svarbūs sąnaudų veiksniai.

be to, "norelem" siūlo trumpus pristatymo terminus, nes standartinės dalys laikomos sandėlyje.

Daugiau naujienų

"norelem" vyriai aliuminio profiliams

Vyrių galima rasti visur, kur r...

Sunkvežimis, pilnas naujovių
Be klaidų atliekamų apdirbimo procesų sprendimas
Naujiena iš "norelem": linijinės ritininės kreipiančiosios

30.10.2023 01:05

Inžinerijos naujokas 2023 m
Įspūdingame "Motek" finale varžėsi trys kandidatai, laimėjusios komandos - powered by norelem

Stumdomos durys, stalčių ištraukiamieji stalčiai, bėgeliai ar slankiojantys šliaužikliai - "norel...