Katalogas

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

norelem Normelemente GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 9001:2015

01.06.2024 01:06

Penkios naujos produktų grupės - daugybė pritaikymo galimybių

"norelem" vyriai aliuminio profiliams

Vyrių galima rasti visur, kur reikia "spragtelėti", pavyzdžiui, kaip baldų, durų ir konteinerių furnitūrą. Dabar "norelem" klientai gali rasti platų lankstinių, skirtų plokščių elementams ir aliuminio profiliams, asortimentą - nuo atskirų komponentų iki komplektų su montavimo priedais.

"norelem" vyrių asortimentą sudaro penkios naujos gaminių grupės: aliuminio vyrių rinkiniai su vidiniu ribotuvu ir tinkleliu, taip pat aliuminio vyrių pusės su vidiniu arba išoriniu ribotuvu ir derančiomis nerūdijančio plieno ašimis bei plastikiniais dangteliais. Vyriai gali būti montuojami iš kairės arba iš dešinės ir gali būti pasukami 360° kampu.



Viskas viename: sukomplektuotas rinkinys

Rinkinio versija yra populiariausia. "norelem" tiekia vyrius sukomplektuotus su visomis atskiromis sudedamosiomis dalimis, įskaitant dvi vyrių puses, velenėlį ir du dangtelius. Šiam vyrui galima taikyti iki 200 N apkrovą x ir y kryptimis (neįpareigojanti orientacinė vertė), jis tiekiamas su strypu gale, nes čia numatytas tik vienas tvirtinimo varžtas. Tai reiškia, kad gaminį galima naudoti tik su 8 mm pločio grioveliu. Šį lankstą galima įsigyti su tvirtinimo rinkiniu, kurį sudaro du įleistiniai varžtai ir dvi T formos veržlės. Ši versija tinka tik elemento profiliui.



Geras derinys: komponentus

vyrius taip pat galima pritaikyti pagal užsakymą. Galimos vyrių pusės iš vidinės ir išorinės pusės bei skirtingo pločio (A3 matmuo), taip pat derančios ašys iš nerūdijančiojo plieno ir termoplastiniai dangčio kamščiai. Šių vyrių apkrovos jėgos yra iki 100 N x kryptimi ir iki 150 N y kryptimi (neįpareigojančios orientacinės vertės). Pritaikytų vyrių privalumai: Skirtingai nuo komplekto, juos galima derinti su elemento ir "Bosch" profilio slankiojančiaisiais blokais (atsižvelgiant į M5 ir M6 varžtų skersmenis).



Lengva montuoti: plastikiniai kaištiniai vyriai

Naujuose elementuose taip pat yra dviejų variantų plastikiniai kaištiniai vyriai su 6 mm ir 8 mm skersmens kaiščiais. Šių vyrių atidarymo kampas yra 120°. Jie tinka vidaus durims, nėra matomi naudotojui ir gali būti naudojami tiek dešinėje, tiek kairėje pusėje. Juos taip pat galima naudoti kaip užrakto kaištį, o jų montavimas yra greitas ir užima nedaug vietos: Poliamido korpuse yra cinkuoto plieno kaištis, kuris paprasčiausiai įspraudžiamas į spyruoklinę rankeną.






Daugiau naujienų

"norelem" plečia standartinių dalių asortimentą
Sunkvežimis, pilnas naujovių
Be klaidų atliekamų apdirbimo procesų sprendimas
Naujiena iš "norelem": linijinės ritininės kreipiančiosios

30.10.2023 01:05

Inžinerijos naujokas 2023 m
Įspūdingame "Motek" finale varžėsi trys kandidatai, laimėjusios komandos - powered by norelem

Stumdomos durys, stalčių ištraukiamieji stalčiai, bėgeliai ar slankiojantys šliaužikliai - "norel...