Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

02.04.2023 00:04

"Eppendorf" pristato pirmąją mikrocentrifugą su angliavandenilių aušinimu

Pirmaujanti gyvybės mokslų kompanija "Eppendorf" pristatė "Centrifuge 5427 R" - pirmąją "Eppendorf" mikrocentrifugą su angliavandenilių aušinimu, kuri prisideda prie dar tvaresnės laboratorijos aplinkos kūrimo. Su šiuo pasiūlymu klientai dabar gali atlikti įvairius molekulinės ir ląstelių biologijos darbus naudodami šaldymo įrenginį, kuriame yra natūralaus šaldymo agento, kurio GWP beveik lygus nuliui. Kad apsaugotumėte savo mėginius - ir planetą.

Natūralios šaldymo medžiagos, pavyzdžiui, R290 (propanas), turi panašų mažą visuotinio atšilimo potencialą (GWP) kaip ir CO2 (<3), o įprastų šaldymo medžiagų, pavyzdžiui, R134a, GWP yra 1430, todėl patekusios į aplinką jos daro neproporcingai didesnį poveikį visuotiniam atšilimui.

Dėl "Centrifuge 5427 R" ACT ženklo sertifikato klientams dar lengviau pasirinkti tvaresnį gaminį, nes šis ženklas suteikia aiškią, trečiosios šalies patikrintą informaciją apie jo poveikį aplinkai (pavyzdžiui, gamybos, energijos ir vandens naudojimo, taip pat pakuotės ir gaminio gyvavimo pabaigos).

Tačiau naujoji "Centrifuge 5427 R" pasižymi ne tik patikimu propano aušinimu: Dėl kompaktiškų gabaritų ir dviejų eilių rotoriaus FA-45-48-11, skirto 48 x 1,5/2 ml mėgintuvėliams, ji yra optimalus sprendimas laboratorijoms, kuriose yra didelis mėginių našumas. Dėl didelio rotorių pasirinkimo jis taip pat yra geras pasirinkimas tose srityse, kur prietaisu dalijasi daug naudotojų: devynios rotorių parinktys, kurias sudaro fiksuoto kampo ir svyruojančio kaušo rotoriai, apima platų molekulinės ir ląstelės biologijos srities taikymų spektrą.

Daugiau naujienų

Bioprocesų kūrime duomenys yra raktas į sėkmę. Būtina suprasti, kurie svarbiausi proceso parametr...

Efektyvi rankinio ir automatinio pipetavimo sąveika "Eppendorf" pristato naują modernią 96 kanalų...

ACT (angl. Accountability, Consistency, and Transparency) etiketės veikia panašiai kaip maist...

Gyvybės mokslų laboratorijose, kur tikslumas ir grynumas yra neginčijami dalykai, aplinkai nekenk...

"Investigators 2024" atitenka Clemensui Plaschkai, Austrija

Nepriklausoma žiuri, kuriai pirmininkavo profesorė Laura Machesky, 20 000 eurų premiją skyrė Clem...