Katalogas

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

27.10.2022 03:10

"ifm electronic GmbH": 2D regos jutiklis "Dualis

Objektų aptikimas ir tikrinimas viename įrenginyje

Nesvarbu, ar tai būtų kontūro aptikimas, ar BLOB analizė, "Dualis" 2D regos jutiklis gali būti naudojamas įvairioms defektų tikrinimo ir kontrolės programoms visame gamybos procese. Dėl didesnės skiriamosios gebos ir daugybės apšvietimo funkcijų dabar net sudėtingas programas galima išspręsti itin lengvai.

Kokios yra tipinės programos?
"Dualis" 2D vaizdo jutiklis sujungia kontūro ir dėmės analizę viename prietaise.
Jis atkreipia dėmesį į kiekvieną paviršiaus ir kontūrų detalę, todėl gali išspręsti daugybę defektų testavimo ir tikrinimo užduočių visame gamybos procese.

Programinė įranga ir parametravimas
Lengvas regos jutiklių parametravimas
Dualis parametruojamas ir programuojamas naudojant "ifm Vision Assistant". Šioje intuityvioje programinėje įrangoje naudotojas žingsnis po žingsnio vedamas per parametrų nustatymo procesą. Paruošti vedliai leidžia ir pradedantiesiems, ir ekspertams greitai ir patikimai spręsti regos programas ir labai paprastai jas įgyvendinti.
Naudojant vadinamąjį loginį sluoksnį galima programuoti vaizdus ir loginius ryšius. Vaizdų apdorojimo ekspertams skirtas išplėstinis režimas su daugybe papildomų funkcijų.

Patirkite regos sistemos galią ir jutiklio paprastumą.

Objektų aptikimas ir tikrinimas viename įrenginyje
Nesvarbu, ar tai būtų kontūro aptikimas, ar BLOB analizė, O2D5 šeimos jutikliai gali padėti išspręsti įvairias defektų tikrinimo ir tikrinimo užduotis visoje gamybos įmonėje. Atraskite funkcijas naudodamiesi interaktyviuoju modeliu.

Daugiau naujienų

Esenas, 2023 m. gruodis - Vokietijos dizaino apdovanojimas ir vėl atiteko "ifm". Po to, kai 2021 m. žiuri paskutinį kartą prestižiniu apdovanojimu įvertino tris bendrovės gaminius, 2024 m. ji apdovanojimą įteiks už būklės stebėjimo įrankį moneo RTM. Tai pirmasis dizaino apdovanojimas, skirtas "ifm" programinės įrangos produktui.
2022 m. rugsėjo mėn. įvyko iškilmingas naujojo "ifm electronic" biuro Stambule atidarymas, kuriame dalyvavo daug svečių ir darbuotojų.
  • Tikslus itin švaraus vandens ir vandens srauto matavimas
  • Tvirtas, be komp...
"ifm" turi tris priežastis švęsti šių metų Vokietijos dizaino apdovanojimuose. LI lygio jutiklis, daugiafunkcinis dangtelis ir TCC temperatūros jutiklis apdovanoti prestižiniais dizaino prizais.

ifm statys naują įmonės būstinę Esene
Nuolatinis pastarųjų metų augimas ir prognozuojama tei...