Katalogas

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

14.12.2021 04:12

Trys "ifm" gaminiai laimėjo prestižinį dizaino apdovanojimą

"ifm" turi tris priežastis švęsti šių metų Vokietijos dizaino apdovanojimuose. LI lygio jutiklis, daugiafunkcinis dangtelis ir TCC temperatūros jutiklis apdovanoti prestižiniais dizaino prizais.

Šiais metais Vokietijos dizaino apdovanojimas švenčia dešimties metų sukaktį. Šia proga nugalėtojai pristatomi tema "Kaip mąsto dizaineriai". Vokietijos dizaino apdovanojimas yra tarptautinis Vokietijos dizaino tarybos aukščiausios prabos apdovanojimas ir yra vienas labiausiai pripažintų dizaino apdovanojimų visame pasaulyje. Per pirmuosius dešimt "Vokietijos dizaino apdovanojimo" metų iš maždaug 20 000 paraiškų iš 87 šalių jau buvo įteikti 375 prestižiniai "Auksiniai" apdovanojimai.

Pramonės kategorijoje "ifm" gaminiai buvo įvertinti tris kartus. LI lygio jutiklis, patikimai stebintis ribinį rezervuarų ir talpyklų lygį, apdovanotas "nugalėtojo" prizu. Vanduo, alyvos, aušinimo skysčiai ir jų temperatūra matuojami liečiantis su terpe. Indukcinis mygtukas leidžia naudotojui sąveikauti su jutikliu. Apskritiminis 360° laipsnių šviesos diodas teikia informaciją apie terpės lygį rezervuaruose. Jo konstrukcija užtikrina optimalias drenažo ir valymo savybes. LI prisideda prie ekonomiško ir tvaraus įrenginių eksploatavimo, laikydamasis aukščiausių dizaino ir tikslumo standartų.

Žiuri apdovanojimą "Puikus gaminio dizainas" skyrė E12725 - daugkartinio uždengimo pukui, padedančiam aiškiai nurodyti vožtuvų padėtis, kurios kitu atveju liktų nematomos. Jis suteikia naudotojui informaciją apie įrenginį, kad būtų lengviau jį valdyti, kartu palaikydamas ekonomišką ir ekologišką jo veikimą. Dėl patentuoto indikavimo sistemos aukšto pritaikymo laipsnio ir lengvo valdymo montuojant pavyksta sumažinti tiek komponentų, tiek sudėtingumo kiekį, atitinkantį automatizuotos gamyklos iššūkius.

TCC temperatūros jutiklis, naudojamas jautriuose procesuose, pavyzdžiui, maisto pramonėje, gavo "Specialųjį paminėjimą". Aiškiai matomas 3 spalvų signalinis elementas užtikrina aiškų prietaiso būsenos nurodymą. TCC savarankiškai skaitmeniniu ir vizualiniu būdu nustato ir signalizuoja apie nuokrypius. Taip jutiklis padeda užtikrinti geresnę kokybę tarp dviejų kalibravimo taškų. Dėl aiškaus dizaino, idealių valymo savybių ir aukštos kokybės medžiagų jis yra ir ekologiškas, ir ekonomiškas sprendimas.

Prestižinių apdovanojimų įteikimas vyks kitų metų vasario mėnesį. Daugiau informacijos apie apdovanojimus pelniusius gaminius rasite svetainėje www.ifm.com.

Daugiau naujienų

Esenas, 2023 m. gruodis - Vokietijos dizaino apdovanojimas ir vėl atiteko "ifm". Po to, kai 2021 m. žiuri paskutinį kartą prestižiniu apdovanojimu įvertino tris bendrovės gaminius, 2024 m. ji apdovanojimą įteiks už būklės stebėjimo įrankį moneo RTM. Tai pirmasis dizaino apdovanojimas, skirtas "ifm" programinės įrangos produktui.
2022 m. rugsėjo mėn. įvyko iškilmingas naujojo "ifm electronic" biuro Stambule atidarymas, kuriame dalyvavo daug svečių ir darbuotojų.
  • Tikslus itin švaraus vandens ir vandens srauto matavimas
  • Tvirtas, be komp...
Objektų aptikimas ir tikrinimas viename įrenginyje

ifm statys naują įmonės būstinę Esene
Nuolatinis pastarųjų metų augimas ir prognozuojama tei...