Katalogas

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

24.11.2022 03:11

Matuokite srautą be kliūčių: "SU Puresonic" ultragarsinis jutiklis

  • Tikslus itin švaraus vandens ir vandens srauto matavimas
  • Tvirtas, be komponentų pagamintas matavimo vamzdelis iš nerūdijančiojo plieno pasižymi dideliu atsparumu terpėms ir nuolatiniu sandarumu
  • Veikimo būsenos šviesos diodas signalizuoja apie jutiklio būseną pagal "Namur NE107
  • Signalo stiprumo išvestis leidžia daryti išvadas apie proceso kokybę
  • Tikslūs matavimo duomenys net naudojant itin švarų vandenį

"SU Puresonic" labai tiksliai nustato vandens srautą, kai jo tūris siekia iki 1000 l/min. Dėl ultragarso technologijos tai taikoma ir itin švariam mažo laidumo vandeniui, pavyzdžiui, gaminamam atvirkštinės osmozės įrenginiuose. Kartu su LDL šeimos laidumo jutikliais galima užtikrinti patikimą kokybės kontrolę filtravimo procese.
"SU Puresonic" matavimo vamzdelis pagamintas iš nerūdijančiojo plieno, jame nėra matavimo elementų, sandariklių ir judančių dalių. Tai reiškia, kad dėl pažeidimų, nuotėkių ar užsikimšimų, kurie gali atsirasti mechaninėse sistemose, pavyzdžiui, sparnuotėse ar turbinose, atsiradusios klaidos, kaip ir dėl konstrukcijos atsiradęs slėgio sumažėjimas, iš pat pradžių neįtraukiamos.

Signalo stiprumas kaip kokybės ir techninės priežiūros rodiklis
Nuolat fiksuojamas signalo stiprumas leidžia daryti išvadas apie terpės kokybę arba techninės priežiūros poreikį. Jei reikšmė sumažėja, tai gali reikšti, kad terpėje padaugėjo dalelių arba ant vidinės vamzdžio sienelės susikaupė nuosėdų. Taigi, acikliniu būdu per "IO-Link" perduodamas signalo stiprumas leidžia naudotojui planuoti techninės priežiūros darbus arba koreguoti proceso seką ankstyvuoju etapu. Taip galima užtikrinti aukštą galutinio produkto kokybę. Ši funkcija taip pat įdiegta įprastinėms sistemoms, kuriose dar nėra IO-Link. Jei signalo stiprumas nukrenta žemiau nustatyto lygio, pasikeičia įrenginio būsena ir jutiklis apie tai praneša diagnostine išvestimi bei veikimo būsenos šviesos diodu.

 

Daugiau naujienų

Esenas, 2023 m. gruodis - Vokietijos dizaino apdovanojimas ir vėl atiteko "ifm". Po to, kai 2021 m. žiuri paskutinį kartą prestižiniu apdovanojimu įvertino tris bendrovės gaminius, 2024 m. ji apdovanojimą įteiks už būklės stebėjimo įrankį moneo RTM. Tai pirmasis dizaino apdovanojimas, skirtas "ifm" programinės įrangos produktui.
2022 m. rugsėjo mėn. įvyko iškilmingas naujojo "ifm electronic" biuro Stambule atidarymas, kuriame dalyvavo daug svečių ir darbuotojų.
Objektų aptikimas ir tikrinimas viename įrenginyje
"ifm" turi tris priežastis švęsti šių metų Vokietijos dizaino apdovanojimuose. LI lygio jutiklis, daugiafunkcinis dangtelis ir TCC temperatūros jutiklis apdovanoti prestižiniais dizaino prizais.

ifm statys naują įmonės būstinę Esene
Nuolatinis pastarųjų metų augimas ir prognozuojama tei...