Katalogas

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

04.01.2024 00:01

Sąlygų stebėjimo įrankis "moneo RTM" apdovanotas Vokietijos 2024 m. dizaino apdovanojimu

Esenas, 2023 m. gruodis - Vokietijos dizaino apdovanojimas ir vėl atiteko "ifm". Po to, kai 2021 m. žiuri paskutinį kartą prestižiniu apdovanojimu įvertino tris bendrovės gaminius, 2024 m. ji apdovanojimą įteiks už būklės stebėjimo įrankį moneo RTM. Tai pirmasis dizaino apdovanojimas, skirtas "ifm" programinės įrangos produktui.

2012 m. pradėtas teikti Vokietijos dizaino apdovanojimas tapo vienu svarbiausių apdovanojimų už novatorišką gaminių dizainą. Kasmet tarptautinė ekspertų komisija išrenka geriausius gaminius. Visus juos vienija novatoriškas dizainas, kuris daro poveikį ir už Vokietijos ribų. Atranka vyksta per kelių etapų vertinimo procesą ir dviejų dienų žiuri posėdį. Gaminiai apdovanojami kategorijose "Puikus gaminių dizainas", "Puikus komunikacijų dizainas" ir "Puiki architektūra" atitinkamais "Aukso", "Nugalėtojo" ir "Specialaus paminėjimo" apdovanojimais. Šiais metais Esene įsikūrusi automatikos specialistė ifm gavo "Winner Award" apdovanojimą už savo programinę įrangą moneo RTM.

moneo RTM - sutrumpintai realaus laiko priežiūra - yra moneo IIoT platformos submodulis, kuris jau įsitvirtino daugelyje pramonės šakų ir su kuriuo bendrovė po vienu stogu siūlo įvairias technologijas - nuo duomenų vertinimo iki jutiklių konfigūravimo. Naudodamiesi "moneo RTM", naudotojai gali nustatyti konkrečiam naudotojui skirtas informacines lenteles, kuriose nuolat apžvelgiama dabartinė programos būklė. Atsiradus gedimui, programinė įranga iš karto įjungia pavojaus signalą, kad būtų galima greitai reaguoti ir išvengti brangiai kainuojančio ir ilgai trunkančio visiško gedimo. Naudodamos išsamią duomenų analizę, pramonės įmonės sumažina prastovų laiką, efektyviau planuoja techninę priežiūrą ir optimizuoja gamybos procesus.

moneo RTM prisijungia prie
Apdovanojimas "moneo RTM" kompanijai ifm anaiptol nėra pirmasis dizaino prizas. 2021 m. už puikų gaminių dizainą buvo įvertinti signalinė lemputė DV21XX, srauto jutiklis SM6020 ir lygio jutiklis KQ10XX, o trys "ifm" gaminiai šį apdovanojimą jau buvo gavę metais anksčiau. 2015, 2016, 2018, 2020 ir 2023 m. bendrovė taip pat gavo "Red Dot" dizaino apdovanojimą, paskutinį kartą šiemet už kamerų platformą O3R, vaizdo apdorojimo įrenginį OVP800 ir "Multicover Puck".

Daugiau naujienų

2022 m. rugsėjo mėn. įvyko iškilmingas naujojo "ifm electronic" biuro Stambule atidarymas, kuriame dalyvavo daug svečių ir darbuotojų.
  • Tikslus itin švaraus vandens ir vandens srauto matavimas
  • Tvirtas, be komp...
Objektų aptikimas ir tikrinimas viename įrenginyje
"ifm" turi tris priežastis švęsti šių metų Vokietijos dizaino apdovanojimuose. LI lygio jutiklis, daugiafunkcinis dangtelis ir TCC temperatūros jutiklis apdovanoti prestižiniais dizaino prizais.

ifm statys naują įmonės būstinę Esene
Nuolatinis pastarųjų metų augimas ir prognozuojama tei...