Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

13.01.2022 00:01

Tarptautinis iššūkis šaldikliams 2022: optimizuokite savo šaldymo praktiką!

Hamburgas, 2022 m. sausis

Pasaulinis atšilimas yra iššūkis žmonijai - Glazgas mums tai dar kartą priminė. Diskusijose apie tvarumą daugiausia dėmesio skiriama energijos vartojimui. Ne išimtis ir laboratoriniai prietaisai. Net ekologiškiausiems ir efektyviausiai energiją vartojantiems itin žemos temperatūros šaldikliams vis tiek reikia nemažai energijos, kad 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, metų metus būtų palaikoma itin žema -80 °C temperatūra.

Ne pelno siekiančios organizacijos "Mano žalioji laboratorija" ir Tarptautinis tvariųjų laboratorijų institutas (I2SL) vėl bendradarbiauja, kad apdovanotų geriausią šaldymo įrenginių tobulinimo tvarumo požiūriu koncepciją: Šaldiklių iššūkis 2022" (The Freezer Challenge 2022).

Vartotojai gali pelnyti taškų už veiksmus iš gerosios valdymo praktikos, temperatūros derinimo ir kitų sričių, taip pat už dalijimąsi informacija apie geriausią praktiką. Apdovanojimai bus įteikti tiems, kurie daugiausiai nuveikė taupydami energiją ir gerindami mėginių saugojimą.

Nuo 2017 m. dėl geresnio šaldymo visame pasaulyje buvo sutaupyta daugiau nei 14 mln. kWh energijos.

Remdamasi savo atsakomybe už aplinką, kompanija "Eppendorf" didžiuojasi, kad nuo 2018 m. jau penktą kartą iš eilės remia "Tarptautinį šaldymo iššūkį 2022".

Daugiau informacijos apie "Freezer Challenge 2022" rasite https://www.freezerchallenge.org.







Daugiau naujienų

Su "Mastercycler® X40" jūsų kasdienė laboratorinė veikla bus ne tik patikima ir efektyvi, bet...

"Takara Bio Inc" ("Takara Bio") ir "Eppendorf SE", dvi pirmaujančios gyvybės mokslų pramonės įmonės, džiaugiasi galėdamos pranešti apie bendradarbiavimą pagal strateginę bendros prekybos sutartį.
akcijos 2023 m. rugsėjo 01 d. - 2023 m. gruodžio 31 d
"Eppendorf" pripažįsta, kad plastikinės eksploatacinės medžiagos laboratorijoje vaidina svarbų vaidmenį. Tuo pat metu suprantame, kad šiuolaikinio mokslo reikalavimų ir rūpinimosi aplinka derinimas yra pagrindinis gyvybės mokslų laboratorijos valdymo iššūkis. Todėl laikomės principo "Sumažinti, pakartotinai naudoti, perdirbti" visur, kur tik įmanoma, ir vis dažniau naudojame biologines žaliavas.

Šiais metais Hamburge įsikūrusi gyvybės mokslų bendrovė "Eppendorf SE" jau 28-ąjį kartą skiria pr...

"Eppendorf Xplorer®" ir "Xplorer plus" vienkanalėms pipetėms "My Green Lab®" suteikė ACT&...