Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

03.08.2023 01:08

Pipetės antgaliai - taip pat gali būti tvaresni

"Eppendorf" pripažįsta, kad plastikinės eksploatacinės medžiagos laboratorijoje vaidina svarbų vaidmenį. Tuo pat metu suprantame, kad šiuolaikinio mokslo reikalavimų ir rūpinimosi aplinka derinimas yra pagrindinis gyvybės mokslų laboratorijos valdymo iššūkis. Todėl laikomės principo "Sumažinti, pakartotinai naudoti, perdirbti" visur, kur tik įmanoma, ir vis dažniau naudojame biologines žaliavas.

Mažinti, pakartotinai naudoti, perdirbti
Nuo 2002 m. savo epT.I.P.S.® pipetės antgalių pakuočių pasirinkimui naudojame tik daugkartinio naudojimo
epT.I.P.S. dėžutes, skirtas nesterilizuotoms grynumo klasėms. Jas galima pakartotinai pripildyti mūsų iš anksto įdėtomis pakartotinėmis pakuotėmis ir prireikus net iki 100 kartų autoklavuoti.
Tik neseniai mūsų epT.I.P.S. Vienkartinių stovų konstrukcija buvo taip supaprastinta, kad, priklausomai nuo dydžio, šiems stovams, atitinkantiems aukščiausius mūsų klientų reikalavimus, buvo sunaudota iki 30 % mažiau plastiko.


Šiais metais žengėme dar vieną žingsnį pirmyn:
. Sukūrėme naujos formos pakuotę, skirtą specialiai iš anksto sterilizuotiems pipetės antgaliams, kuriai, priklausomai nuo dydžio, reikia iki 54 % mažiau polipropileno nei pirmiau aprašytiems vienkartiniams stovams. Kartu su epT.I.P.S. Box 2.0, kuri taip pat buvo pertvarkyta, šie "Sterilūs perpildytuvai" sudaro tvarią, plastiką taupančią sistemą.
"Eppendorf" supranta, kokį svarbų vaidmenį laboratorijoje vaidina plastikinės eksploatacinės medžiagos.
Tuo pat metu žinome, kad pusiausvyra tarp šiuolaikinio mokslo reikalavimų ir rūpesčio aplinka yra pagrindinis gyvybės mokslų laboratorijos valdymo iššūkis.
Todėl visur, kur tik įmanoma, laikomės principo "Mažinti, pakartotinai naudoti, perdirbti" ir vis dažniau naudojame biologines žaliavas.

Biologinės žaliavos
Pristatydami naujus sterilius perkroviklius, kartu optimizuojame ir juose esančių pipetės antgalių tvarumą. Sėkmingai pristačius "Eppendorf Tubes ® BioBased", pagamintus iš biologinės kilmės polipropileno (PP), naujųjų "Sterile Reloads" pipetės antgalių variantai taip pat pagaminti iš biologinės kilmės PP. Naudojant biogrįstą PP, žalią naftą daugiausia pakeičia antros kartos maistinis aliejus, t. y. maistinio aliejaus atliekos ir likučiai, daugiausia susidarantys maisto pramonėje. PP, kurio pagrindą sudaro atsinaujinančios žaliavos, ir visi gamybos etapai yra sertifikuoti pagal ISCC Plus - pripažintą, pasaulyje pirmaujančią tvarių produktų gamybos sertifikavimo sistemą.

Biologinis pagrindas - jokių kompromisų
Pipetės antgaliai nesiskiria kokybe ir veikimu nuo iškastinių medžiagų pagamintų epT.I.P.S. ir ep Dualfilter T.I.P.S.® pipetės antgalių. Visos kokybės garantijos, kurias suteikiame su
produktų ir partijų sertifikatais, taip pat taikomos ir epT.I.P.S. bei ep Dualfilter T.I.P.S. BioBased. Perėjimas prie šių iš biologinės žaliavos pagamintų pipetės antgalių nekelia jokio pavojaus jūsų mėginiams ar tyrimų rezultatams
.

Daugiau naujienų

Su "Mastercycler® X40" jūsų kasdienė laboratorinė veikla bus ne tik patikima ir efektyvi, bet...

"Takara Bio Inc" ("Takara Bio") ir "Eppendorf SE", dvi pirmaujančios gyvybės mokslų pramonės įmonės, džiaugiasi galėdamos pranešti apie bendradarbiavimą pagal strateginę bendros prekybos sutartį.
akcijos 2023 m. rugsėjo 01 d. - 2023 m. gruodžio 31 d

Šiais metais Hamburge įsikūrusi gyvybės mokslų bendrovė "Eppendorf SE" jau 28-ąjį kartą skiria pr...

"Eppendorf Xplorer®" ir "Xplorer plus" vienkanalėms pipetėms "My Green Lab®" suteikė ACT&...

Kadangi mokslinių tyrimų ir technologinės plėtros pramonė reikalauja daug laiko, nuolat reikia la...