Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

15.11.2023 05:11

Pakelkite savo standartą su "Mastercycler® X40

Su "Mastercycler® X40" jūsų kasdienė laboratorinė veikla bus ne tik patikima ir efektyvi, bet ir pagerės: Mūsų naujasis gaminys pasižymi įrodytu patikimumu, o aukštos kokybės terminis cikleris dabar prieinamas kiekvienai laboratorijai. Atraskite "Mastercycler X40" ir visus jo privalumus, kurie pakels jūsų darbą iki naujų standartų.
Atkuriamas nukleino rūgščių amplifikavimas ir patikimas temperatūros homogeniškumas - tai būtinos mūsų "Mastercycler X40" PGR ciklerio savybės. Kartu su intuityvia jutiklinio ekrano vartotojo sąsaja ir ergonomišku valdymu viena ranka naujasis "Mastercycler X40" pakelia jūsų PGR standartus. Drąsiai naudokite 0,1 ml, 0,2 ml mėgintuvėlius ar mėgintuvėlių juosteles ir bet kokio tipo 96 duobučių PGR plokštelę, nes "SafeLid" dangtelis saugiai apsaugos jūsų mėginius nuo išgaravimo. 12 kolonėlių gradientas palengvina skirtingų temperatūrų etapų optimizavimą jūsų PGR protokole. Perkeldami protokolus iš lėtesnių ciklerių modelių į "Mastercycler X40" galite pasinaudoti patogia programos perkėlimo funkcija, kuri automatiškai pritaiko rampų greičius, kad jie atitiktų jūsų gerai patikrintą PGR protokolą su lygiai tokia pačia veikimo trukme.

Skaitmeninei ateičiai jūsų laboratorijoje "Mastercycler X40" galima tiesiogiai prijungti prie mūsų "VisioNize® Lab Suite", kad galėtumėte stebėti, atlikti auditą ir rengti dokumentus.

Siekiant įgyvendinti tvarumo tikslus "Mastercycler X40" tiekiamas gryno kartono dėžutėje su minimaliu dulkių kiekiu apsaugančių plastikinių maišelių ir sumažintu trumpu vadovu. Dėl mažo ploto ir nedidelio svorio sumažėja CO2 pėdsakas, susidarantis dėl transportavimo, o mažas energijos suvartojimas padeda kasdien mažinti išmetamo CO2 kiekį. Švaraus ir modernaus dizaino centre - intuityvi ir patogi naudotojo patirtis.

Daugiau naujienų

"Takara Bio Inc" ("Takara Bio") ir "Eppendorf SE", dvi pirmaujančios gyvybės mokslų pramonės įmonės, džiaugiasi galėdamos pranešti apie bendradarbiavimą pagal strateginę bendros prekybos sutartį.
akcijos 2023 m. rugsėjo 01 d. - 2023 m. gruodžio 31 d
"Eppendorf" pripažįsta, kad plastikinės eksploatacinės medžiagos laboratorijoje vaidina svarbų vaidmenį. Tuo pat metu suprantame, kad šiuolaikinio mokslo reikalavimų ir rūpinimosi aplinka derinimas yra pagrindinis gyvybės mokslų laboratorijos valdymo iššūkis. Todėl laikomės principo "Sumažinti, pakartotinai naudoti, perdirbti" visur, kur tik įmanoma, ir vis dažniau naudojame biologines žaliavas.

Šiais metais Hamburge įsikūrusi gyvybės mokslų bendrovė "Eppendorf SE" jau 28-ąjį kartą skiria pr...

"Eppendorf Xplorer®" ir "Xplorer plus" vienkanalėms pipetėms "My Green Lab®" suteikė ACT&...

Kadangi mokslinių tyrimų ir technologinės plėtros pramonė reikalauja daug laiko, nuolat reikia la...