Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

30.09.2023 01:09

"Takara Bio" cheminių medžiagų automatizavimas "Eppendorf" automatizuotose pipetavimo sistemose, siekiant žymiai didesnio efektyvumo

"Takara Bio Inc" ("Takara Bio") ir "Eppendorf SE", dvi pirmaujančios gyvybės mokslų pramonės įmonės, džiaugiasi galėdamos pranešti apie bendradarbiavimą pagal strateginę bendros prekybos sutartį.

Šios partnerystės tikslas - kartu kurti novatoriškus sprendimus, skirtus "Takara Bio" cheminiams procesams automatizuoti naudojant "Eppendorf" "epMotion®" automatizavimo platformas.



"Integravus "Takara Bio" inovatyvius chemijos sprendimus su "Eppendorf" moderniausiomis automatizavimo sistemomis, gerokai padidės įvairių laboratorinių procesų efektyvumas ir patikimumas, o tai galiausiai paspartins mokslinius atradimus ir pagerins bendrus mokslinių tyrimų rezultatus", - sakė Yuiko Matsumoto, "Takara Bio USA, Inc." produktų vadybininkė Josef Lott.



Josef Lott, "Eppendorf" produktų vadovas, pridūrė: "Automatizavus "Takara Bio" chemiją "Eppendorf" platformose, mokslininkai gauna naudos iš supaprastintų darbo procesų, sutrumpėjusio laiko ir padidėjusio atkuriamumo, todėl pagerėja eksperimentų tikslumas ir produktyvumas."



Kaip šio bendradarbiavimo dalį, abi kompanijos džiaugiasi galėdamos pranešti, kad "Eppendorf epMotion 5075" ir "Takara Bio" interneto svetainėse jau galima rasti "Eppendorf" ir "Takara Bio" taikomąjį raštą, kuriame aprašoma "Takara Bio" "In-Fusion® Snap Assembly" klonavimo technologija "Eppendorf epMotion 5075". Kitas protokolas, kuriame "Eppendorf epMotion 5075" įrenginyje naudojamas "Takara Bio" SMARTer® sriegtųjų RNR rinkinio rinkinys, jau kuriamas.



Šie protokolai yra pradinis taškas automatizuotoms darbo eigoms įgyvendinti ir leidžia mokslininkams pasinaudoti bendra "Takara Bio" ir "Eppendorf" patirtimi kasdienėje laboratorinėje veikloje.



Ši partnerystė reiškia įsipareigojimą skatinti inovacijas gyvybės mokslų tyrimuose, teikiant išsamius sprendimus, atitinkančius besikeičiančius mokslininkų poreikius. Panaudojant unikalius abiejų bendrovių privalumus ir technologijas, šiuo bendradarbiavimu siekiama suteikti mokslininkams pažangias priemones įvairiems taikymams, įskaitant genomiką, proteomiką ir ląstelių biologiją.



Tiek "Takara Bio", tiek "Eppendorf" džiaugiasi šio bendradarbiavimo galimybėmis automatizuoti pagrindinius taikymus laboratorijose visame pasaulyje. Sujungdamos savo stipriąsias puses, abi bendrovės turi visas galimybes pasiūlyti mokslininkams lengvai įgyvendinamus sprendimus, kurie skatins mokslo pažangą ir sudarys sąlygas proveržio atradimams.



Apie "Takara Bio"
"Takara Bio" yra įsipareigojusi užkirsti kelią ligoms ir gerinti visų žmonių gyvenimo kokybę pasitelkiant biotechnologijas.

Takara Bio Inc." yra pasaulinė biotechnologinių tyrimų ir plėtros lyderė, teikianti įvairius gyvybės mokslų tyrimų sprendimus - nuo GMP kokybės fermentų ir reagentų iki ląstelių ir genų terapijos. "Takara Bio Inc." yra sukūrusi "RetroNectin" reagentus - pasaulinį genų terapijos protokolų standartą.

"Takara Bio USA, Inc." yra "Takara Bio Inc." dukterinė įmonė, kuri gamina ir platina rinkinius, reagentus ir prietaisus, skirtus gyvybės mokslams, įskaitant NGS, PGR, genų perkėlimą, genomo redagavimą, kamieninių ląstelių tyrimus, nukleino rūgščių ir baltymų gryninimą bei automatizuotą mėginių ruošimą.

Daugiau informacijos rasite www.takarabio.com


Apie Eppendorf
Eppendorf yra pirmaujanti gyvybės mokslų kompanija, kuri kuria ir parduoda skysčių, mėginių ir ląstelių tvarkymo įrangą, eksploatacines medžiagas ir paslaugas, skirtas naudoti laboratorijose visame pasaulyje. Produktų asortimentas suskirstytas į keturias pagrindines verslo sritis: Skysčių tvarkymas, eksploatacinės medžiagos, atskyrimas ir prietaisai bei biologinių procesų ir darbo eigos sprendimai. Į jį įeina pipetės, pipetės antgaliai, centrifugos, maišytuvai ir itin žemos temperatūros šaldytuvai. Be to, "Eppendorf" siūlo platų aukštos kokybės eksploatacinių medžiagų asortimentą.

"Eppendorf" produktai naudojami akademinėse ir pramoninėse tyrimų laboratorijose, pavyzdžiui, farmacijos, biotechnologijų, chemijos ir maisto pramonės įmonėse. Jie taip pat naudojami laboratorijose, atliekančiose klinikinius ar aplinkos tyrimus, kriminalistikoje ir pramoninėse laboratorijose, kuriose atliekami procesų tyrimai, gamyba ir kokybės užtikrinimas.

"Eppendorf" veikia nuo 1945 m., jos pagrindinė būstinė įsikūrusi Hamburge, Vokietijoje, o visame pasaulyje dirba apie 5 000 žmonių. Bendrovė turi dukterinių įmonių 33 šalyse, o platintojai jai atstovauja visuose žemynuose ir visose svarbiose rinkose.

Daugiau informacijos www.eppendorf.de

Daugiau naujienų

Su "Mastercycler® X40" jūsų kasdienė laboratorinė veikla bus ne tik patikima ir efektyvi, bet...

akcijos 2023 m. rugsėjo 01 d. - 2023 m. gruodžio 31 d
"Eppendorf" pripažįsta, kad plastikinės eksploatacinės medžiagos laboratorijoje vaidina svarbų vaidmenį. Tuo pat metu suprantame, kad šiuolaikinio mokslo reikalavimų ir rūpinimosi aplinka derinimas yra pagrindinis gyvybės mokslų laboratorijos valdymo iššūkis. Todėl laikomės principo "Sumažinti, pakartotinai naudoti, perdirbti" visur, kur tik įmanoma, ir vis dažniau naudojame biologines žaliavas.

Šiais metais Hamburge įsikūrusi gyvybės mokslų bendrovė "Eppendorf SE" jau 28-ąjį kartą skiria pr...

"Eppendorf Xplorer®" ir "Xplorer plus" vienkanalėms pipetėms "My Green Lab®" suteikė ACT&...

Kadangi mokslinių tyrimų ir technologinės plėtros pramonė reikalauja daug laiko, nuolat reikia la...