Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

27.07.2021 01:07

"Eppendorf" pristato naują daugiafunkcinę centrifugą 5910 Ri

Pirmaujanti gyvybės mokslų bendrovė "Eppendorf" pristato naują centrifugą, skirtą laboratorijos efektyvumui didinti: "Centrifuge 5910 Ri". Ši naujoji centrifuga yra populiariosios "Centrifuge 5910 R", "Eppendorf" daugiafunkcinių centrifugų asortimento flagmano, įpėdinė. Nuo pat pasirodymo 2018 m. ši centrifuga palengvino kasdienį laboratorinį gyvenimą klientams visame pasaulyje, nes yra itin universali ir lengvai naudojama.

Pristatydama centrifugą 5910 Ri, "Eppendorf" siūlo mokslininkams pažangias funkcijas, kurios supaprastina ir pagreitina centrifugavimo veiksmus: Naujoviška jutiklinio ekrano naudotojo sąsaja leidžia greitai įvesti reikiamus parametrus, o trijų lygių naudotojų valdymas ir atliktų operacijų bei atitinkamų parametrų dokumentavimas užtikrina didesnį saugumą ir atsekamumą. Pasirenkamas prijungimas prie naujojo "VisioNize® Digital Lab Suite" ne tik leidžia nuotoliniu būdu stebėti įrenginį ir siųsti pranešimus naudotojui pavojaus signalo ar ypatingo įvykio atveju, bet ir labai patogu naudotis integruota prieiga prie svarbių dokumentų, tokių kaip sertifikatai ir naudojimo instrukcijos.

Platus rotorių ir adapterių asortimentas suteikia plačias pritaikymo galimybes, o unikalus universalus rotorius leidžia sutaupyti laiko centrifuguojant, pvz., 50 ml kūginius mėgintuvėlius, plokšteles ir 250 ml butelius, nekeičiant rotoriaus, puodelių ar adapterių.

Didelė centrifugos talpa ir našumas kartu su intuityvia vartotojo sąsaja, užtikrinančia greitą ir be klaidų veikimą, užtikrina, kad naujoji "Eppendorf" centrifuga 5910 Ri atitinka šiuolaikinių laboratorijų reikalavimus dabar ir ateityje.

Daugiau informacijos apie centrifugą 5910 Ri rasite svetainėje www.eppendorf.com/Centrifuge-5910Ri

Daugiau naujienų

Su "Mastercycler® X40" jūsų kasdienė laboratorinė veikla bus ne tik patikima ir efektyvi, bet...

"Takara Bio Inc" ("Takara Bio") ir "Eppendorf SE", dvi pirmaujančios gyvybės mokslų pramonės įmonės, džiaugiasi galėdamos pranešti apie bendradarbiavimą pagal strateginę bendros prekybos sutartį.
akcijos 2023 m. rugsėjo 01 d. - 2023 m. gruodžio 31 d
"Eppendorf" pripažįsta, kad plastikinės eksploatacinės medžiagos laboratorijoje vaidina svarbų vaidmenį. Tuo pat metu suprantame, kad šiuolaikinio mokslo reikalavimų ir rūpinimosi aplinka derinimas yra pagrindinis gyvybės mokslų laboratorijos valdymo iššūkis. Todėl laikomės principo "Sumažinti, pakartotinai naudoti, perdirbti" visur, kur tik įmanoma, ir vis dažniau naudojame biologines žaliavas.

Šiais metais Hamburge įsikūrusi gyvybės mokslų bendrovė "Eppendorf SE" jau 28-ąjį kartą skiria pr...

"Eppendorf Xplorer®" ir "Xplorer plus" vienkanalėms pipetėms "My Green Lab®" suteikė ACT&...