Katalogas

Systea GmbH

Apie Systea GmbH

Fasadų supaprastinimas

"Pasaulyje, kuris tampa vis sudėtingesnis, mūsų tikslas - palengvinti verslo partnerių kasdienį gyvenimą darbe." Jau daugiau nei 45 metus SYSTEA yra novatoriškų konstrukcijų sistemų, užtikrinančių saugią atramą pakabinamiems galinės ventiliacijos fasadams, simbolis. Bendradarbiaudami su pirmaujančiais fasadų apdailos medžiagų gamintojais, kuriame ir gaminame individualius ir aukštos kokybės sprendimus "Pagaminta Vokietijoje", orientuodamiesi į optimalų kainos ir kokybės santykį.

Būdami subkonstrukcijų sistemų ekspertai, pasitelkiame visas savo žinias, kad galėtume klientams pasiūlyti individualiai pritaikytus sprendimus ir sumažinti vis didėjantį sudėtingų fasadų projektų sudėtingumą.

Mūsų CE sertifikuotos sistemos, taip pat plačios konsultavimo, planavimo, projektavimo ir įgyvendinimo paslaugos leidžia mums įgyvendinti beveik bet kokį projektą.

Nuolat bendraudami su savo partneriais visose pramonės srityse, pradedant architektais ir baigiant rangovais, galime nustatyti pokyčius ir tendencijas. Mes išliekame rinkos priekyje, nuolat prisitaikydami ir didindami savo asortimentą, kad mūsų klientų darbas būtų lengvesnis.

Štai ką turime omenyje sakydami "supaprastinti fasadus".

Fasadų sistemos

Užuolaidų tipo galinio vėdinimo fasadai yra viena iš keisčiausių fasadų sistemų dėl savo saugumo ir dizaino galimybių. Dėl sisteminės struktūros galima lengvai įgyvendinti skirtingus reikalavimus n...

Matomo tvirtinimo profilių sistema (ALWI-S)

Profilių sistema, skirta matomam didelio formato apdailos plokščių, pavyzdžiui, pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių arba HPL, tvirtinimui.

ALWI-S...

Matomo tvirtinimo profilių sistema (ALKAPO)

Profilių sistema su uždaru perimetru, skirta matomam didelio formato fasadinių plokščių, pvz., pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių arba HPL, tvirtinimui.

Fasadų pamatai (UKLA)

Profilių sistema, skirta matomam didelių ir mažų formato keraminių fasadinių plokščių, pvz., 40 x 40 cm arba 60 x 60 cm dydžio, tvirtinimui su laikikliais.

UKLA pagrindu su...

Fasadų pamatai (ALHO)

Profilių sistema, skirta matomam mažo ir didelio formato medinių apdailos medžiagų, taip pat fasadų apdailos plokščių, pvz., pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių ar...

Fasadų pamatai (Beta Universal II (visible fixing))

Šiluminių tiltelių neturinti pagrindo sistema, skirta matomam ir paslėptam didelio formato fasadinių plokščių tvirtinimui.

Šiluminių tiltelių neturinčią "BETA Universal II"...

Paslėpto tvirtinimo profilių sistema (ALWI-V)

Profilių sistema, skirta paslėptai tvirtinti dailylentes arba didelio formato fasadines plokštes, pvz., pagamintas iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių, keramikos arba HPL.

Fasadų pamatai (TC 110 for ArGeTon®)

Profilių sistema, skirta paslėptam "Argeton" fasado plokščių tvirtinimui.

TC110 pagrindu sukurtą pagrindinę konstrukcijos sistemą sudaro vertikalūs L ir T formos aliuminio...

Fasadų pamatai (TC110 for Moeding)

Aliuminio T profiliai Moeding
T 40 / 55
T 65 / 50
T 80 / 50
T 110 / 45
T 160 / 50

Aliuminio L profiliai Moeding
L 42 / 50
L 45 / 45

Fasadų pamatai (TC110 for NBK)

Aliuminio T profiliai NBK
T 110 / 45
T 160 / 50

Specialūs priedai NBK
Laikikliai NBK Terrart Light 24
Laikikliai NBK Terrart Light 28
Laikikliai NBK Terrart Mid

Profilių sistemos (UBE )

Profilių sistema, skirta paslėptam didelio formato fasadinių plokščių ir natūralaus akmens tvirtinimui su laikikliais plokštėje.

UBE pagrindu sukurtą pagrindinę konstrukcij...

Fasadų pamatai (UBEKA)

Profilių sistema, skirta paslėptai tvirtinti didelio formato fasadines plokštes, pavyzdžiui, pagamintas iš pluoštinio cemento, HPL, keramikos, natūralaus akmens ar stiklo, naudojant plokšte...

Šiais laikais, kai trūksta darbo jėgos ir vis trumpėja sprendimų priėmimo terminai, dabar galima...

Kai pagalvojate apie Bauhauzą Berlyne, jis automatiškai asocijuojasi su Gropiumi. Su naujuoju "M&...

Nuo šiol "SYSTEA" galima naudoti su visų "BIMsystems" siūlomų konstrukcijų sistemų BIM tur...

Sėkmingas seno ir naujo derinys

Nesvarbu, ar tai būtų apdovanojimus pelnęs gyvenamasis kompleksas Danijoje, ar nepaprastas muziej...