Katalogas

Systea GmbH

Grįžti į sąrašą

Profilių sistemos (UBE ) Systea GmbH

Jautājums par produktu  

Profilių sistema, skirta paslėptam didelio formato fasadinių plokščių ir natūralaus akmens tvirtinimui su laikikliais plokštėje.

UBE pagrindu sukurtą pagrindinę konstrukcijos sistemą sudaro vertikalūs T formos aliuminio laikantieji profiliai, sieniniai laikikliai, papildomi priedai ir horizontalūs atraminiai bėgeliai, išdėstyti tokiu pat atstumu kaip ir apdailos tinklelis. Atsižvelgiant į šiluminę apkrovą ir reikalavimus - sieniniai laikikliai gaminami iš aliuminio, nerūdijančiojo plieno arba stiklo pluoštu armuoto poliamido.

ALKAPO gali būti naudojama kaip pagrindo sistema pastatuose, kurių išorinės sienos netinkamos naudoti kaip įtvirtinimo pagrindai.

Laikančiosios konstrukcijos profiliai prie sieninių laikiklių jungiami kniedėmis, varžtais arba varžtais. Tai darant, slankiojantys taškai perima horizontalias (vėjo) apkrovas, o fiksuoti taškai - horizontalias ir vertikalias apkrovas (savąją apkrovą). Slenkamuosiuose taškuose vertikaliose išilginėse kiaurymėse įrengiami be suvaržymų. Kiekvienam atraminiam profiliui skiriamas vienas fiksuotas taškas.

Kiekvienam apdailos elementui reikia mažiausiai dviejų horizontalių laikančiųjų bėgių, kurie turi būti pritvirtinti prie atraminių profilių varžtais, varžtais arba kniedėmis.

Apdailos elementus vietomis kabiname laikikliais, kurie tvirtinami ir pritvirtinami prie apdailos elementų atbulinės pusės specialiais kaiščiais arba nupjautomis kniedėmis ir inkarais. Apmušalų aukštį galima reguliuoti naudojant nustatomąjį varžtą.

Prie sieninių kronšteinų pasirinktinai galima pritvirtinti montavimo pagalbininką, kuris leidžia pritvirtinti ir prilaikyti laikantįjį profilį, kad būtų paprasčiau su jais dirbti.

Termostop elementus galima įsigyti kaip šilumines pertvaras, kad būtų sumažintas šilumos tiltelių susidarymas.

Išsikišimai iki 480 mm.
Medžiaga EN AW-6063 T 66

Aliuminio T-profilai
T 40 / 55
T 40 / 70
T 65 / 50
T 80 / 50
T 110 / 70

Aliumininiai kronšteinai
I, II, III tipo UBE DUO
I, II, III tipo UBE Tergo
I, II, III tipo UB NG
I, II, III tipo UBE Natūralus akmuo

Aliuminio atraminiai profiliai
UBE DUO
UBE Tergo
UBE Tergo S
UBE NG
UBE Natūralus akmuo

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Fasadų pamatai

Matomo tvirtinimo profilių sistema (ALWI-S)

Profilių sistema, skirta matomam didelio formato apdailos plokščių, pavyzdžiui, pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių arba HPL, tvirtinimui.

ALWI-S...

Matomo tvirtinimo profilių sistema (ALKAPO)

Profilių sistema su uždaru perimetru, skirta matomam didelio formato fasadinių plokščių, pvz., pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių arba HPL, tvirtinimui.

Fasadų pamatai (UKLA)

Profilių sistema, skirta matomam didelių ir mažų formato keraminių fasadinių plokščių, pvz., 40 x 40 cm arba 60 x 60 cm dydžio, tvirtinimui su laikikliais.

UKLA pagrindu su...

Fasadų pamatai (ALHO)

Profilių sistema, skirta matomam mažo ir didelio formato medinių apdailos medžiagų, taip pat fasadų apdailos plokščių, pvz., pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių ar...

Fasadų pamatai (Beta Universal II (visible fixing))

Šiluminių tiltelių neturinti pagrindo sistema, skirta matomam ir paslėptam didelio formato fasadinių plokščių tvirtinimui.

Šiluminių tiltelių neturinčią "BETA Universal II"...