Katalogas

Systea GmbH

30.09.2022 15:09

SYSTEA fasadų sistemos skaitmeniniu būdu pateikiamos kaip BIM turinys

Nuo šiol "SYSTEA" galima naudoti su visų "BIMsystems" siūlomų konstrukcijų sistemų BIM turiniu. Projektuotojai turi galimybę tiesiogiai savo CAD sistemoje patalpinti ir konfigūruoti sistemos sprendimus bei perduoti gamintojui svarbius gamybos duomenis. Bendradarbiaudama su "BIMsystems" šiuo žingsniu SYSTEA plečia savo skaitmeninį portfelį.

SYSTEA skaitmenina fasadų konstrukcijas į BIM turinį, kad optimaliai padėtų planavimo procesui su BIM
Naudojant BIM (statinio informacinį modeliavimą), statybos projektus galima skaitmeninti nuo pat pradžių, o svarbią informaciją apie planavimą, vykdymą ir infrastruktūrą kaupti ir tvarkyti vadinamajame skaitmeniniame dvynyje. Kad būtų galima įgyvendinti praktikoje, kaip informacijos šaltinis, be kita ko, reikalingi BIM atitinkantys duomenys. Siekdama padėti projektuotojams skaitmeninio planavimo srityje ir toliau plėtoti statybos skaitmeninimą, SYSTEA savo konstrukcijų sistemas pateikia kaip BIM turinį.

Nuo balandžio mėnesio SYSTEA gaminių informacija yra prieinama kaip BIM turinys sistemoje waya. waya veikia kaip "ArchiCAD" ir "Revit" CAD sistemų papildinys ir sukuria ryšį tarp projektuotojų ir gamintojų. Į BIM turinį SYSTEA įtraukė ne tik savo statybos produktų geometrinius duomenis, bet ir su jais susijusią ekspertizę. Tai lemia unikalų BIM turinio universalumą "waya". Be klasikinio BIM turinio talpinimo CAD sistemoje, "waya" suteikia galimybę konfigūruoti gaminius pagal BIM. SYSTEA BIM turinį galima konfigūruoti internetu ir individualizuoti prieš integruojant jį į CAD planavimą naudojant įskiepį. Dėl to daug laiko reikalaujantis rankinis koregavimas CAD sistemoje tampa praeitimi.

Be to, kad BIM turinį galima ne tik pritaikyti pagal poreikius, bet ir dėl aiškios sąsajos waya projektuotojai taupo laiką ieškodami, parinkdami ir talpindami skaitmenines konstrukcijų sistemas. Jürgenas Walteris, SYSTEA produktų vadybininkas, pritaria tokiam požiūriui: "SYSTEA siekia nuolat supaprastinti savo verslo partnerių kasdienį darbą. Su "BIMsystems" turime partnerį, kuris mums padeda. Mūsų substruktūros sistemos yra individualios ir aukštos kokybės. Tai turi atsispindėti skaitmeninėje paraiškoje. Todėl mes pasikliaujame BIMsystem, nes ji taip pat atvaizduoja sudėtingus sistemos reikalavimus ir vis tiek išlieka tinkama naudoti naudotojui."

"Pasaulyje, kuris nuolat darosi vis sudėtingesnis, mes norime palengvinti savo verslo partnerių kasdienį darbą viskuo, ką darome." Šis šūkis yra SYSTEA misijos dalis. Tiek fasadų konstrukcijų gamybos, tiek skaitmeninių konsultacijų paslaugų srityje. Naudodamiesi "waya", "SYSTEA" nekilnojamojo turto konsultantai gali tiesiogiai peržiūrėti atitinkamą BIM turinį, skirtą projektuotojo užklausoms, jį keisti ir tinkamai pateikti projektuotojui. Taigi įmonė veiksmingai padeda projektuotojams vykdyti procesą be nereikalingų pakartojimų.

Rezultatas: architektai, statybininkai, prekybininkai ir būsto įmonės gali naudotis BIM planavimo tinklu be nuostolių, patarimais tiesiogiai CAD sistemoje, skaitmeniniais projekto ir gaminių duomenimis bei adresatui tinkama informacija viso planavimo proceso metu.

SYSTEA užtikrina naujausią ir teisingą BIM turinį - bet kuriuo metu
BIMsystems naudoja esamus suskaitmenintus medžiagų ir gaminių duomenis kaip suskaitmenintą ekspertizę SYSTEA BIM turiniui. naudojant "linya by BIMsystems" techninės priežiūros aplinką, ši informacija apie gaminį paverčiama BIM turiniu, o ją, naudodamasis savo patirtimi ir taisyklėmis bei logika, kuria, tvarko ir atnaujina pats gamintojas. Tai reiškia, kad "waya" esantis BIM turinys visada yra atnaujintas ir gamintojas gali jį įgyvendinti. "Supaprastinti fasadai" tampa projektuotojo realybe - gamintojams ir projektuotojams.

Todėl dabar fasadų ekspertas pasikliauja BIMsystems "waya". Nes įtikina pats didelis BIM sistemos SYSTEA efektyvumas ir funkcionalumas: trumpas darbų atlikimo laikas ir nedaug pastangų kuriant BIM turinį per "linya" priežiūros aplinką.

waya projektuotojams yra nemokama su visomis pagrindinėmis funkcijomis! Ji leidžia jiems ir kitiems statybos suinteresuotiesiems subjektams ieškoti, transformuoti, konfigūruoti ir talpinti BIM turinį iš SYSTEA ir bendradarbiauti su partneriais centriniame duomenų modelyje. Įrengimas nesudėtingas: Atsisiuntus nemokamą įskiepį ir jį įdiegus, naudotojams tereikia vieną kartą nemokamai užsiregistruoti. Vėliau "waya" yra paruošta darbui ir gali būti valdoma tiesiogiai iš CAD sistemos.

Daugiau naujienų

Šiais laikais, kai trūksta darbo jėgos ir vis trumpėja sprendimų priėmimo terminai, dabar galima...

Kai pagalvojate apie Bauhauzą Berlyne, jis automatiškai asocijuojasi su Gropiumi. Su naujuoju "M&...

Sėkmingas seno ir naujo derinys