Katalogas

Systea GmbH

06.10.2021 00:10

Kruizinių laivų terminalas Ostseekai

Sėkmingas seno ir naujo derinys

Nesvarbu, ar tai būtų apdovanojimus pelnęs gyvenamasis kompleksas Danijoje, ar nepaprastas muziejaus pastatas Prancūzijoje, ar vandens bokštas Liuksemburge - visame pasaulyje pastatų savininkai, architektai, projektuotojai ir fasadų montuotojai renkasi SYSTEA sprendimus. Ypač kai kalbama apie reprezentacinius pastatus, žmonės mėgsta pasikliauti mūsų aukštos kokybės ir ilgaamžėmis pagrindo sistemomis. Tai rodo, kad SYSTEA sprendimai gali būti naudojami visų tipų pastatų projektuose, nesvarbu, ar tai komerciniai, gyvenamieji, ar visuomeniniai pastatai.

Šiaurinėje jungtyje prie esamo Ostseekai terminalo Kylio uoste 3 700 m² plote pastatytas dar vienas terminalas. Naujasis kruizinių laivų terminalas suprojektuotas kartu su esamu terminalo pastatu kaip ansamblio dalis. Pastatas tampa judėjimo atspindžiu, nes apvalios fasado formos perima lankytojų srautų ir trapų linijas ir integruoja jas į architektūrą kaip vientisus komponentus.
Fasado ypatybės - dideli stikliniai paviršiai, užtikrinantys skaidrumą, taip pat išlenktos ir nematomai pritvirtintos "Alucobond" kasetės palėpėje ir įėjimo zonoje. Be to, pakabinamos lubos buvo suprojektuotos iš plokščių, matomai pritvirtintų "Alucobond" plokščių.

Daugiau naujienų

Šiais laikais, kai trūksta darbo jėgos ir vis trumpėja sprendimų priėmimo terminai, dabar galima...

Kai pagalvojate apie Bauhauzą Berlyne, jis automatiškai asocijuojasi su Gropiumi. Su naujuoju "M&...

Nuo šiol "SYSTEA" galima naudoti su visų "BIMsystems" siūlomų konstrukcijų sistemų BIM tur...