Katalogas

Systea GmbH

Grįžti į sąrašą

Fasadų pamatai (ALWI-V-B) Systea GmbH

Jautājums par produktu  

Profilių sistema, skirta paslėptam "Agrob Buchtal KeraTwin K20" fasadinių plokščių tvirtinimui.

ALWI-V-B pagrindu sukurtą pagrindinę konstrukcijos sistemą sudaro vertikalūs aliuminio laikantieji profiliai, sieniniai laikikliai ir papildomi priedai. Atsižvelgiant į šiluminę apkrovą ir reikalavimus - sieniniai laikikliai gaminami iš aliuminio, nerūdijančiojo plieno arba stiklo pluoštu armuoto poliamido.

Apdailos elementai prie laikančiųjų profilių tvirtinami laikikliais arba sisteminiu bėgeliu.

Laikantieji profiliai prie sieninių laikiklių jungiami kniedėmis arba varžtais. Tokiu būdu slankiojantieji taškai perima horizontalias (vėjo) apkrovas, o fiksuotieji taškai - horizontalias ir vertikalias apkrovas (savąją apkrovą). Surinkimas be apribojimų baigiamas slankiojančiuose taškuose vertikaliose išilginėse skylėse. Kiekvienam atraminiam profiliui skiriamas vienas fiksuotas taškas.

Prie sieninių laikiklių pasirinktinai galima pritvirtinti montavimo pagalbininką, kuris suteikia galimybę tvirtinti ir laikyti sieninį profilį, o tai palengvina darbą.

Termostop elementai gali būti naudojami kaip šiluminės pertvaros, kad būtų sumažinta šilumos tiltelių rizika.

Išsikišimai iki 480 mm.
Medžiaga EN AW-6063 T 66

Aliuminio T profiliai
T 65 / 50
T 80 / 50
T 100 / 50

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Fasadų pamatai

Matomo tvirtinimo profilių sistema (ALWI-S)

Profilių sistema, skirta matomam didelio formato apdailos plokščių, pavyzdžiui, pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių arba HPL, tvirtinimui.

ALWI-S...

Matomo tvirtinimo profilių sistema (ALKAPO)

Profilių sistema su uždaru perimetru, skirta matomam didelio formato fasadinių plokščių, pvz., pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių arba HPL, tvirtinimui.

Fasadų pamatai (UKLA)

Profilių sistema, skirta matomam didelių ir mažų formato keraminių fasadinių plokščių, pvz., 40 x 40 cm arba 60 x 60 cm dydžio, tvirtinimui su laikikliais.

UKLA pagrindu su...

Fasadų pamatai (ALHO)

Profilių sistema, skirta matomam mažo ir didelio formato medinių apdailos medžiagų, taip pat fasadų apdailos plokščių, pvz., pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių ar...

Fasadų pamatai (Beta Universal II (visible fixing))

Šiluminių tiltelių neturinti pagrindo sistema, skirta matomam ir paslėptam didelio formato fasadinių plokščių tvirtinimui.

Šiluminių tiltelių neturinčią "BETA Universal II"...