Katalogas

Systea GmbH

Grįžti į sąrašą

Fasadų pamatai (UBEKA) Systea GmbH

Jautājums par produktu  

Profilių sistema, skirta paslėptai tvirtinti didelio formato fasadines plokštes, pavyzdžiui, pagamintas iš pluoštinio cemento, HPL, keramikos, natūralaus akmens ar stiklo, naudojant plokštes laikančius profilius antroje pusėje.

UBEKA pagrindu sukurtą pagrindinę konstrukcijos sistemą sudaro vertikalūs aliuminio T formos atraminiai profiliai, sieniniai laikikliai, pasirinktiniai priedai, horizontalūs atraminiai profiliai, kurie išdėstyti tokiais pat atstumais kaip ir apdailos tinklelis, ir vertikalūs plokščių laikantieji profiliai. Atsižvelgiant į šiluminę apkrovą ir reikalavimus - sieniniai laikikliai gaminami iš aliuminio, nerūdijančiojo plieno arba stiklo pluoštu armuoto poliamido.

UBEKA leidžia keisti, pakeisti ar vėliau įstatyti atskirus apdailos elementus, o gretimo elemento nereikia išstumti iš anksčiau įrengtos vietos.

ALKAPO galima naudoti kaip pagrindo sistemą pastatuose, kurių išorinės sienos netinkamos naudoti kaip tvirtinimo pagrindai.

Aliumininiai T formos laikantieji profiliai prie sieninių laikiklių jungiami kniedėmis, varžtais arba varžtais. Tai darant, slankiojantys taškai perima horizontalias (vėjo) apkrovas, o fiksuoti taškai - horizontalias ir vertikalias apkrovas (savąsias apkrovas). Vertikaliose slankiojančiose skylėse montuojama be suvaržymų. Vienam atraminiam profiliui skiriamas vienas fiksuotas taškas.

Kiekvienam tvirtinimo elementui reikia mažiausiai dviejų vertikalių plokštės atraminių profilių, kurie sujungiami su atraminiais profiliais.

Sienų laikikliuose pasirinktinai gali būti montuojamas montavimo pagalbininkas, leidžiantis pritvirtinti ir prilaikyti atraminį profilį, kad būtų paprasčiau su juo dirbti.

Termostop elementai gali būti naudojami kaip šiluminiai skiriamieji elementai, siekiant sumažinti šilumos tiltelių susidarymą.

Išsikišimai iki 480 mm.
Medžiaga EN AW-6063 T 66

Aliuminio sistemos profilis
Laikiklio profilis 99,5/35,1 mm dvipusis
Laikiklio profilis 70/35,1 mm dvipusis
Laikiklio profilis 46/23 mm vienpusis
Pagrindo profilis 89,2/35,25 mm
Atraminis profilis 61/34 mm

Sistemos priedai
Movos 25/8-100 1F, 2, 2R tipo

Aliuminio T profiliai
T 40 / 55
T 65 / 50
T 80 / 50
T 110 / 45
T 110 / 70

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Fasadų pamatai

Matomo tvirtinimo profilių sistema (ALWI-S)

Profilių sistema, skirta matomam didelio formato apdailos plokščių, pavyzdžiui, pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių arba HPL, tvirtinimui.

ALWI-S...

Matomo tvirtinimo profilių sistema (ALKAPO)

Profilių sistema su uždaru perimetru, skirta matomam didelio formato fasadinių plokščių, pvz., pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių arba HPL, tvirtinimui.

Fasadų pamatai (UKLA)

Profilių sistema, skirta matomam didelių ir mažų formato keraminių fasadinių plokščių, pvz., 40 x 40 cm arba 60 x 60 cm dydžio, tvirtinimui su laikikliais.

UKLA pagrindu su...

Fasadų pamatai (ALHO)

Profilių sistema, skirta matomam mažo ir didelio formato medinių apdailos medžiagų, taip pat fasadų apdailos plokščių, pvz., pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių ar...

Fasadų pamatai (Beta Universal II (visible fixing))

Šiluminių tiltelių neturinti pagrindo sistema, skirta matomam ir paslėptam didelio formato fasadinių plokščių tvirtinimui.

Šiluminių tiltelių neturinčią "BETA Universal II"...