Katalogas

Systea GmbH

Grįžti į sąrašą

Fasadų pamatai (KH35 / SZ20 / CS20) Systea GmbH

Jautājums par produktu  

Profilių sistema, skirta paslėptam metalinių kasečių ir aliuminio kompozicinių plokščių tvirtinimui horizontalia klojimo kryptimi.

KH35, SZ20 arba CS20 pagrindo sistemą sudaro vertikalūs T formos profiliai arba "top hat" profiliai, horizontalūs sistemos bėgeliai, U arba L formos sieniniai laikikliai ir papildomi priedai. Atsižvelgiant į šiluminę apkrovą ir reikalavimus - L formos sieniniai laikikliai gaminami iš aliuminio, nerūdijančiojo plieno arba stiklo pluoštu sustiprinto poliamido, U formos sieniniai laikikliai - iš aliuminio arba nerūdijančiojo plieno.

Horizontalūs sisteminiai bėgeliai iš anksto montuojami kasetėse viršutiniame ir apatiniame krašte naudojant kniedes. Naudojant "plug-in" sistemą, kasetės montuojamos statybos aikštelėje naudojant kasečių spaustukus. Tai darant galimi skirtingi horizontaliųjų jungčių pločiai.

Laikančiosios juostos profiliai prie sieninių laikiklių jungiami kniedėmis arba varžtais. Tai darant, slankiojantys taškai perima horizontalias (vėjo) apkrovas, o fiksuoti taškai - horizontalias ir vertikalias apkrovas (savąją apkrovą). Slenkamuosiuose taškuose vertikaliose išilginėse skylėse pasiekiamas montavimas be apribojimų. Vienam atraminiam profiliui skiriamas vienas fiksuotasis taškas.

Sieniniai laikikliai gali būti pasirinktinai komplektuojami su montavimo pagalbininku, suteikiančiu galimybę tvirtinti ir laikyti atraminį profilį, kad būtų paprasčiau su jais dirbti.

Termostop elementai gali būti naudojami kaip šiluminiai skiriamieji elementai, siekiant sumažinti šilumos tiltelių susidarymą.

Išsikišimai iki 480 mm.
Medžiaga EN AW-6063 T 66

Aliuminio T profiliai
T 65 / 50
T 80 / 50

Aliuminio sisteminiai profiliai
S profilis
Z profilis
Starterio profilis
Palangės jungiamasis profilis
Plastikinis spaustukas

Aliuminio viršutinės kepurės profiliai
30/50/50/50/50/30 (profilio Nr. 781)"
40/50/50/50/50/40 (flanšo storis 3 mm)

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Fasadų pamatai

Matomo tvirtinimo profilių sistema (ALWI-S)

Profilių sistema, skirta matomam didelio formato apdailos plokščių, pavyzdžiui, pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių arba HPL, tvirtinimui.

ALWI-S...

Matomo tvirtinimo profilių sistema (ALKAPO)

Profilių sistema su uždaru perimetru, skirta matomam didelio formato fasadinių plokščių, pvz., pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių arba HPL, tvirtinimui.

Fasadų pamatai (UKLA)

Profilių sistema, skirta matomam didelių ir mažų formato keraminių fasadinių plokščių, pvz., 40 x 40 cm arba 60 x 60 cm dydžio, tvirtinimui su laikikliais.

UKLA pagrindu su...

Fasadų pamatai (ALHO)

Profilių sistema, skirta matomam mažo ir didelio formato medinių apdailos medžiagų, taip pat fasadų apdailos plokščių, pvz., pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių ar...

Fasadų pamatai (Beta Universal II (visible fixing))

Šiluminių tiltelių neturinti pagrindo sistema, skirta matomam ir paslėptam didelio formato fasadinių plokščių tvirtinimui.

Šiluminių tiltelių neturinčią "BETA Universal II"...