Katalogas

Systea GmbH

Grįžti į sąrašą

Fasadų pamatai (KU35 NVA/VA) Systea GmbH

Jautājums par produktu  

Profilių sistema, skirta paslėptam metalinių kasečių ir aliuminio kompozito plokščių tvirtinimui vertikalia kryptimi.

KU35 NVA/VA pagrindu sukurtą pagrindinę konstrukcijos sistemą sudaro vertikalūs T arba "top hat" formos profiliai, sieniniai laikikliai ir papildomi priedai. Pagal šiluminę apkrovą - L formos sieniniai laikikliai gaminami iš aliuminio, nerūdijančiojo plieno arba stiklo pluoštu armuoto poliamido, U formos sieniniai laikikliai iš aliuminio arba nerūdijančiojo plieno.

Laikantis profilis suformuotas taip, kad jame yra kreipiančioji, skirta paimti slankiklį su varžtais arba be jų, kuris galutinai pritvirtinamas tik sumontavus kasetę.

Tikslią varžto padėtį / jo pakabinimo vietą galima nustatyti dar statybvietėje montuojant kasetę. Tokiu būdu nereikia varginančiai rikiuoti atraminių profilių.

Atraminiai profiliai su sieniniais laikikliais jungiami kniedėmis arba varžtais. Tokiu būdu slankiojantieji taškai perima horizontalias (vėjo) apkrovas, o fiksuotieji taškai - horizontalias ir vertikalias apkrovas (savąją apkrovą). Slankiojančiuose taškuose vertikaliose išilginėse skylėse pasiekiamas montavimas be suvaržymų. Vienam laikančiajam profiliui skiriamas vienas fiksuotasis taškas.

Sienų laikikliuose, siekiant palengvinti darbą su jais, pasirinktinai galima įrengti montavimo pagalbininką, leidžiantį tvirtinti ir laikyti laikantįjį profilį.

Termostop elementai gali būti naudojami kaip šiluminės pertvaros, siekiant sumažinti šilumos tiltelių susidarymą.

Konsoliniai išsikišimai iki 480 mm.
Medžiaga EN AW-6063 T 66

Aliuminio T-profilai
T 90/60 (profilio Nr. 782-T)

Aliumininis "Top hat" profilis
22/60/50/60/22 (profilio Nr. 782)

Sklendės ir jų kabinimas
Sklendės su varžtais (aliuminis)
Sklendės be varžtų (aliuminis)
QRail kabinimas

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Fasadų pamatai

Matomo tvirtinimo profilių sistema (ALWI-S)

Profilių sistema, skirta matomam didelio formato apdailos plokščių, pavyzdžiui, pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių arba HPL, tvirtinimui.

ALWI-S...

Matomo tvirtinimo profilių sistema (ALKAPO)

Profilių sistema su uždaru perimetru, skirta matomam didelio formato fasadinių plokščių, pvz., pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių arba HPL, tvirtinimui.

Fasadų pamatai (UKLA)

Profilių sistema, skirta matomam didelių ir mažų formato keraminių fasadinių plokščių, pvz., 40 x 40 cm arba 60 x 60 cm dydžio, tvirtinimui su laikikliais.

UKLA pagrindu su...

Fasadų pamatai (ALHO)

Profilių sistema, skirta matomam mažo ir didelio formato medinių apdailos medžiagų, taip pat fasadų apdailos plokščių, pvz., pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių ar...

Fasadų pamatai (Beta Universal II (visible fixing))

Šiluminių tiltelių neturinti pagrindo sistema, skirta matomam ir paslėptam didelio formato fasadinių plokščių tvirtinimui.

Šiluminių tiltelių neturinčią "BETA Universal II"...