Katalogas

Systea GmbH

Grįžti į sąrašą

Fasadų pamatai (NASTO-D) Systea GmbH

Jautājums par produktu  

Profilių sistema, skirta paslėptam natūralaus akmens plokščių tvirtinimui naudojant kaištinius guolius.

NASTO-D pagrindu sukurtą pagrindinę konstrukcijos sistemą sudaro vertikalūs T formos aliuminio atraminiai profiliai, sieniniai laikikliai ir papildomi priedai. Atsižvelgiant į šiluminę apkrovą ir reikalavimus - sieniniai laikikliai gaminami iš aliuminio, nerūdijančiojo plieno arba stiklo pluoštu sustiprinto poliamido.

Sistemą sudaro vertikali pagrindinė subkonstrukcija, ant kurios montuojama klasikinė įsukama kaištinė atrama. Sujungus kaištinę atramą su pagrindo konstrukcija, sumažėja poreikis gręžti į pastato konstrukciją, o dideles apkrovas galima realizuoti pagal pasyvaus namo standartą su didelio storio izoliacine medžiaga.

Apdailos elementai tvirtinami kaištiniais guoliais plokščių sujungimuose.

Atraminiai profiliai prie sieninių laikiklių jungiami kniedėmis arba varžtais. Tai darant, slankiojantys taškai perima horizontalias (vėjo) apkrovas, o fiksuoti taškai - horizontalias ir vertikalias apkrovas (savąją apkrovą). Montavimas be apribojimų vyksta slankiojančiuose taškuose vertikaliose išilginėse skylėse. Vienam atraminiam profiliui skiriamas vienas fiksuotasis taškas.

Prie sieninio laikiklio pasirinktinai galima pritvirtinti montavimo pagalbines priemones, kurios palengvina atraminio profilio tvirtinimą ir laikymą bei palengvina darbą su jais.

Termostop elementai gali būti naudojami kaip šiluminiai skiriamieji elementai, siekiant sumažinti šilumos tiltelių susidarymą.

Išsikišimai iki 480 mm.
Medžiaga EN AW-6063 T 66

Aliuminio T profiliai
T 40 / 55
T 65 / 50
T 80 / 50
T 110 / 70

Aliuminio atraminiai profiliai
Dornhalter 8
Dornhalter 10

Jautājums par produktu  

Daugiau produktų - Fasadų pamatai

Matomo tvirtinimo profilių sistema (ALWI-S)

Profilių sistema, skirta matomam didelio formato apdailos plokščių, pavyzdžiui, pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių arba HPL, tvirtinimui.

ALWI-S...

Matomo tvirtinimo profilių sistema (ALKAPO)

Profilių sistema su uždaru perimetru, skirta matomam didelio formato fasadinių plokščių, pvz., pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių arba HPL, tvirtinimui.

Fasadų pamatai (UKLA)

Profilių sistema, skirta matomam didelių ir mažų formato keraminių fasadinių plokščių, pvz., 40 x 40 cm arba 60 x 60 cm dydžio, tvirtinimui su laikikliais.

UKLA pagrindu su...

Fasadų pamatai (ALHO)

Profilių sistema, skirta matomam mažo ir didelio formato medinių apdailos medžiagų, taip pat fasadų apdailos plokščių, pvz., pagamintų iš pluoštinio cemento, aliuminio kompozito plokščių ar...

Fasadų pamatai (Beta Universal II (visible fixing))

Šiluminių tiltelių neturinti pagrindo sistema, skirta matomam ir paslėptam didelio formato fasadinių plokščių tvirtinimui.

Šiluminių tiltelių neturinčią "BETA Universal II"...